Persoonlijke groei Opleiding en Training

Zielsveel levenslessen & gastcolleges
Leiden

Ik ben Jeannette Monshouwer (1963). Als Zielsveel leraar geef ik levenslessen voor groepen en in individuele sessies. Daarin bied ik je een breder wereldbeeld waarin jij jouw ruimte in kan nemen met wat jou speciaal maakt. Met mijn verhaal inspireer ik je tot eigen onderzoek. Zo openen we met elkaar een speelveld, gevoed door:

filosofie - de oude wijsheden - ons creatief vermogen - spirituele ervaringen - meditatieve momenten - wetenschappelijke bevindingen

Het is mijn intentie dat je contact maakt met jezelf en vreugde ervaart in wie je bent. De communicatie en verbinding in de groep ontwikkelen vanzelf mee.

Voor wie? Voor elke groep die bereid is om over de rand van het bekende heen te kijken. En als gastcolleges voor leerlingen van middelbare scholen en studenten van beroepsopleidingen en wetenschappelijk onderwijs.

Wat mijn lessen uniek maakt is hoe ik mijn academische achtergrond, mijn onderzoek als kunstenaar en mijn spirituele ervaringen bij elkaar breng. Zo geef ik ruimte aan mijn bezieling als docent meditatie, Universitair docent filosofie en natuurlijk als Zielsveel leraar voor zowel kinderen als volwassenen.

Zouden deze levenslessen bij jou op je werk of op je opleiding een verrijking zijn? Voel je welkom om me te bellen of te mailen met wat jou bezighoudt.

Zielsveel
Jeannette Monshouwer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: