Persoonlijke groei Kindertherapie

Kinderyoga en KIDSYOGA®-docent, babyyoga-docent, Nieuwe Tijds Kindercoach, Kindertherapeut Loon op Z
Loon op Zand

Kindertherapie bestaat uit therapeutische en coachende begeleiding ten behoeve van de gezondheid, het welzijn en de ontwikkeling van een kind en/of het gezin. Binnen de kindertherapie worden alle facetten van het mens zijn aandachtig onder de loep genomen, hierbij doelende op de fysieke, mentale, emotionele en spirituele onderdelen.

  • Kinderyoga 
  • Reflexologie en Massage

´Kinderyoga´ bestaat onder andere uit bewegings-, ontspannings- en concentratieoefeningen waarbij een beroep wordt gedaan op de fantasie en creativiteit van de kinderen. De yoga wordt afgestemd op de ontwikkeling van uw kind. Van baby tot tiener. Jazeker, BabyYoga is in!

´Reflexologie en Massage´ wordt therapeutisch ingezet ter bevordering en optimalisering van de gezondheid, dan wel bij ziekte. Ook preventief of in losse behandelingen kan deze methode worden gebruikt. Voor kinderen een geweldige methode, voor ouders fijn om te geven.

Biografie / Over Karin J.M. van der Bruggen

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk, met als specialisme het behandelen en begeleiden van kinderen. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.