Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

(Nieuwe Tijds) Kindercoach, hsp-coach, Ouder- en gezinscoaching
Loon op Zand

  • Kindercoaching: Kinderen zijn puur en komen tot bloei. Echter neemt ieder kind een eigen bagage mee, een rugzak met verschillende vakjes. Elk vakje bedoelt voor een ander soort bagage. Regelmatig komt het bij kinderen voor dat een vakje vol is geraakt, coaching kan dan helpen. In gesprek met kind en ouders wordt besproken waar men tegenaan loopt en waar men wat extra hulp bij kan gebruiken (de hulpvraag). Je kind krijgt begeleiding in het leggen van een goede basis en leert zichzelf ont-wikkelen.
  • Ouder- & Gezinscoaching
    Het gezin is een systeem waar binnen strubbelingen kunnen ontstaan. Als gezin en als ouders is het dan fijn begeleiding of coaching te ontvangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je als ouder te maken krijgt met opvoedingsvraagstukken of misschien tegen jezelf aanloopt/ tegen dingen uit het verleden. Ook kan het zijn dat een factor binnen het gezin een grote invloed heeft op het functioneren van de rest of de relaties binnen het gezin. Tijdens de coaching wordt uitgegaan van de hulpvraag en aandacht besteed aan bewustwording en (zelf)redzaamheid.
  • HSP-coaching: Overgevoeligheid of hooggevoeligheid kan voor uitdagingen zorgen en je soms aardig in de weg zitten. Begeleiding op dit gebied is onder andere gericht op bewustwording en (zelf)redzaamheid. Het bied je handvaten om mee verder te gaan. HSP-coaching is er voor kinderen, pubers, adolescenten én volwassenen.

Biografie / Over Karin J.M. van der Bruggen

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Karin J.M. van der Bruggen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: