Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Oohm: Centrum voor puur ZIJN, op het landgoed Vogelenzang
Vogelenzang

Oohm is de perfecte locatie om elkaar te ontmoeten, verbinding te maken en van de natuur te genieten. Het is een plek voor yoga, vergaderen en biedt praktijkruimtes, coaching en flexwerk plekken. Puur ZIJN met biologisch en verrassende keuken.

De mooie, zuurstofrijke ruimtes bevinden zich in het ruim opgezette Oohm-centrum. Een centrum voor puur ZIJN, op het landgoed Vogelenzang, direct in het bos en tegen het beschermde natuur- en waterwingebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De vier verschillende ruimtes zijn geschikt voor groepen van zes tot dertig personen en lenen zich perfect voor events, kick-offs, trainingen, workshops, vergaderingen, teambuilding en andere (inspiratie) sessies. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Oohm serveert een lunch vanuit de eigen biologische en verrassende keuken. 

  • Als therapeut of coach verwelkomen wij je graag in een van onze praktijkruimtes. Oohm zorgt voor een mooie en schone ruimte, ontvangst van je cliënten, zichtbaarheid op de website en social media. Zodat jij je optimaal kunt focussen op je cliënten.   

Mocht je tijdens je werkdag toe zijn aan ontspanning, maak dan een wandeling op het eeuwenoude landgoed of boek een lekkere behandeling bij van een van onze experts. Denk hierbij aan een beautybehandeling met pure producten, alles soorten van massages of reiki.  

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Biografie / Over Oohm B.V.

Oohm is 3 jaar geleden ontstaan uit een wens een plek te creëren waar mensen puur kunnen zijn in alle facetten van het leven. In april is de verbouwing gestart en 1 augustus heeft zij haar deuren geopend. 

Een prachtig gebouw midden in de natuur, een plek voor Puur ZIJN.

Oohm B.V.
Oohm B.V.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: