Persoonlijke groei Muziek & Zang

Biodanza en Stembevrijding: Ruimte maken voor jouw geluid en voor wat jou beweegt!
Haarlem

Houd je van zingen en dansen? Bij ons gaat het niet om het resultaat, maar om het plezier wat we aan zingen en dansen kunnen beleven. '

"Wie kan lopen, kan ook dansen. Wie kan praten kan ook zingen.' Dit is een Afrikaans gezegde. Het is het motto voor deze dag waarin we al zingend en dansend het leven (weer) omarmen. Gelukkig mag het weer van het RIVM!  Wij hebben er veel ruimte voor.

Zingend en dansend kom je in contact met wat je raakt, met wie je bent.
Via je stem en je lijf trilt er iets in je los. Opeens kan je je verlangens voelen. Of genieten en je gedachten los laten. Thuis zijn in je lijf. Zingen en dansen nodigen je uit te laten zien en horen wat er in je leeft. Gewoon, zoals het is. Met volle overtuiging. Of in de onzekerheid die soms ontstaat als je iets nieuws doet. Zingen en dansen kan je alleen maar op je eigen manier doen!

Al zingend en dansend kunnen (in onze veilige en ontspannen sfeer) je blokkades oplossen en kan je spanningen loslaten. Misschien kom je weer bij het plezier dat je als kind had - moeiteloos en zorgeloos het leven en de wereld ontdekkend. Vol energie en levenslust. Je komt thuis in je hart.

Om onze stem te laten klinken gebruiken we stembevrijding. Onze danstaal is biodanza. Beiden stimuleren je levenslust. We maken ruimte voor wat jou beweegt. 

Biografie / Over Jantine en Monique

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher geven samen biodanza sinds begin 2007. 

Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in ons leven. We genieten ervan om de spanningen en zorgen van het dagelijks leven los te laten tijdens de dans. Al dansend komen we telkens weer thuis in ons lijf, bij onze gevoelens, in het NU. De muziek en de dans voeden ons hart en geven ons energie. We voelen niet dat we werken want we komen zelf ook iedere keer weer opgeladen uit de 'les'.

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, bouwkunde, projectmanagement, onderwijs, training en coaching. Ze traint organisaties in bewustzijn rond contact, vitaliteit en lichaamswijsheid. Daarbij maakt ze ook gebruik van dans en beweging. 

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam (Unlimited Potential). Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. 'Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven'. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Sinds kort is ze stembevrijder. Ze werkt al twintig jaar als (levens)coach, trainer en mediator.

Samen geven ze een jaartraject in ZOED. Zeven zondagen met een maand intermezzo. Zeven stappen in vrijheid! 

Lichtvoetig.nl
Jantine en Monique

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: