Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Loopbaancoaching | Stress Burn-out begeleiding
Haarlem

Maak contact met jezelf . Ontdek wat echt bij je past en kom tot een actieplan. Praktische, ervaringsgerichte opdrachten. Aandacht voor gevoel naast verstand, contact met jezelf en wat je echt nodig hebt en wilt.

Wat vind je nu echt belangrijk in het leven? Zoek je meer zingeving in werk? Doe je te veel dingen die te veel of te weinig van je vergen? Om de stress die hierdoor kan ontstaan te voorkomen of verminderen en om te ontdekken wat echt bij je past is een loopbaantraject misschien iets voor jou.

Ik begeleid je bij je zoektocht vanuit een breder perspectief en werk met een stappenplan en praktische opdrachten. Deze zijn ervaringsgericht en helpen je meer inzicht in jezelf, je kwaliteiten, je energiegevers en energienemers te krijgen. Ik vraag jouw bereidheid om open en eerlijk op onderzoek uit te gaan om te komen tot een concreet actieplan. We hebben aandacht voor gevoel naast verstand, in contact zijn met jezelf en wat jij nu echt nodig hebt en wilt.

Mijn werkwijze is gebaseerd op verschillende principes zoals Transactionele Analyse, systemisch werk, Neuro Linguïstisch Programmeren, Zijnsoriëntatie, strategisch coachen (Kouwenhoven), Register Casemanagement en het BGL-loopbaansysteem (BOMATRix).

Biografie / Over Ingrid Dannis

Mijn hele loopbaan is gericht op mens en werk. Begeleiden en coachen bij vraagstukken rondom werk, loopbaan, een nieuwe stap of werk bij medische beperkingen. Sinds 2010 als re-integratiedeskundige bij een groot Ministerie en daarvoor als HR-adviseur en consulent arbeidsvoorziening. 

Ik volgde onder meer Individuele begeleiding, de 3-jarige (TA/NLP/Systemisch werkern) en rouwverwerking bij Phoenix Opleidingen, Zijnsoriëntatie Mastertraining bij Centrum voor Zijnsoriëntatie, loopbaanmodules, Strategisch coachen/Kouwenhoven, Register Casemanagement bij CS Opleidingen.

Altijd blijf ik mezelf ontwikkelen en ben ik op zoek naar diepgang, persoonlijke groei en bewustwording. In mijn begeleiding neem ik dit  inzicht in mezelf en mijn thema's, o.a. van denken naar voelen, mee. Ik geloof in de kracht en schoonheid van de mens, en zet mijn eigenschappen zoals positief, eerlijk, open, stabiel, nieuwsgierig, betrouwbaar en verantwoordelijk in om jou een stap verder te helpen. ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen Nobco als coach en Rcm als Register casemanager.

Graag begeleid ik je bij stressreductie, burn-outklachten en loopbaancoaching. Ik ken uit eigen ervaring het belang van het niet alleen hoeven te doen.

Dannis Stress burn-out begeleiding
Ingrid Dannis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: