Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Holistische Life Coaching
Zandvoort

Life coaching is een enorme investering in jezelf. De kwaliteit van je leven wordt bepaald door jouw wereldbeeld & vermogen hoe je reageert op situaties. Life coaching kan je helpen om een andere koers te varen die je beter dient.

Door de huidige maatschappij, waarin we vaak druk zijn en regelmatig stress hebben, kan er een innerlijke onrust ervaren worden, zoals angsten, depressie, frustratie, onzekerheid of ontevredenheid. Jouw levensstijl en hoe je tegen de dingen aankijkt, bepaalt de kwaliteit van je leven. Lichaam en geest zijn volledig met elkaar verbonden, daarom is het van groot belang om te beseffen, dat als jij niet lekker in je vel zit, dat meerdere dingen de oorzaak kunnen zijn.

Holistische coaching
Dat je deze emoties af en toe hebt is heel normaal, daar zijn we mens voor, maar soms kom je er zelf niet meer uit en neemt het de overhand waarin het jou beheerst. Dan is het zinvol om met holistische coaching te werken aan andere inzichten en oplossingen. Waarom holistisch vraag je je misschien af? Omdat alles met elkaar verbonden is, kijken we naar de verschillende oorzaken en patronen, waarom je je nu zo voelt en passen dat waar mogelijk aan.

Oorzaak en gevolg
Voeding en stress hebben effect op het immuunsysteem, voeding en darmgezondheid hebben effect op de hersenen, geen grenzen aangeven kan leiden tot een burn-out, geen zingeving hebben kan leiden tot geen levenslust meer ervaren, niet goed ademen heeft ook een groot effect op heel veel dingen en ga zo maar door. Daarom is het heel logisch om verschillende dingen te bekijken als je bijvoorbeeld angstige of depressieve gedachte hebt.

Je bent van harte welkom om samen met mij te kijken naar wat er speelt.

Biografie / Over Silvia Hoevenaar

Doordat ik mij al 25 jaar bezig houd om wetenschap, verschillende vormen van genezing en spiritualiteit te onderzoeken en het placebo en nocebo effect heb ervaren, kan ik jou vanuit brede kennis en ervaring helpen.

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan, hebben mij veel inzichten gegeven in wat er mogelijk is in genezing van lichaam en geest. Door vanuit een holistisch beeld te kijken, met een bredere visie i.p.v. maar 1 manier, kan ik jouw zoektocht naar heling en bewustwording beter ondersteunen en adviseren. Het totaal plaatje is ontzettend belangrijk en ik neem de tijd voor je.

De westerse wetenschap mist de belangrijkste delen in het helingsproces en die rijk ik jou aan om ook echte heling in jezelf te ervaren. Velen heb ik mogen helpen, waarvan artsen niet geloofden dat het kon. Iedereen heeft een ontzettend sterk zelfhelend vermogen, alleen die kan je activeren met de juiste tools en motivatie. 

Ik werk als

 • Life Coach
 • Orthomoleculair adviseur
 • Ademcoach
 • Mycotherapy adviseur
 • Mental coach
 • Energy en sound healer

Daarnaast heb ik de laatste 25 jaar veel ervaring en kennis opgedaan over zelfheling vanuit de visies van:

 • Kwantumfysica
 • Orthomoleculaire visie
 • Epigenetica
 • TCM
 • Mycotherapie
 • Kracht van je overtuiging - placebo en nocebo
 • Energy medicin
 • Sjamanisme

Mijn werkwijze is holistisch omdat het menselijk lichaam meer is dan alleen een fysiek lichaam. Hoe diep en bewust wil je leven en wil je de producent worden of de figurant blijven van je leven? Jou in je kracht zetten is mijn passie!

Key To Health
Silvia Hoevenaar

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: