Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Onze mooie Kapel is te huur
Bloemendaal

Wij verwelkomen gastgroepen met eigen activiteiten rondom kunst, muziek, spiritualiteit of meditatie, voor studiedagen of retraites. De kapel is ook beschikbaar voor bijeenkomsten die de relaties met buren, huisgenoten en de omgeving bevestigen. De kapel is niet te huur voor feesten en partijen.

De Grote Kapel is een lichte ruimte in voormalig klooster Euphrasia. Vooralsnog is verhuur alleen mogelijk op incidentele basis. Wekelijkse verhuur voor de duur van maanden of langer is niet mogelijk.

  • Op ad hoc-basis kan de kapel ook gehuurd en gebruikt worden door andere groepen, mits het gebruik voedend is voor de sfeer en passend in de context van het landgoed.

Faciliteiten
De ruimte is ongeveer 10 meter breed en 18 meter lang. U beschikt over een eenvoudige piano, microfoon en geluidsinstallatie, orgel, een koffiezetapparaat, een waterkoker, thermosflessen, koffiekopjes en theeglazen voor ca. 30 personen. Er zijn 30 stoelen aanwezig en enkele tafels. In overleg zijn meer stoelen beschikbaar. Er is een keuken, toilet en ontvangstruimte.

De Ark
Antje de Wit

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: