Gezondheid Energetisch werk

Healing en Coaching: Van overleven naar leven
Haarlem

Een engelenhealing
Tijdens de behandeling wordt je geschoond van alle "zwarte" energie en gevuld met licht en liefde, waardoor je (weer) wordt “aangezet” en verder kan met jouw levenspad. Eventuele problemen worden opgelost, Bv Onzekerheid wordt omgezet in kracht, angst in liefde en (fysieke) klachten verdwijnen (denk aan nachtmerries of pijn). Blokkades worden opgeruimd.

  • De behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en werkt 4 tot 6 weken nog door. Heb je vragen over lekkerder in je vel zitten, opslot zitten, niet weten hoe je verder moet, last van negatieve energie (entiteiten), weten of een overleden iemand bij je is, nachtmerries die terugkomen, veel onrust van binnen voelen, etc. dan kan deze behandeling jou verder op weg helpen. 

Coaching
Vaak als je niet lekker zit, zoek je hulp. Je wilt je graag weer lekker voelen en genieten van het leven. Maar hoe kom je door die blokkades heen? Samen gaan we kijken naar jou verhaal en waar je tegen aanloopt. Ik stem me op jou af en aan de hand daarvan gaan we kijken wat je nodig hebt, om zelf weer stappen te kunnen maken.

  • Wat ik inzet is o.a. praktische oefeningen, innerlijk kind, intuïtief schilderen, tekenen, visualisaties, energetische werkvorm (vorige levens, entiteiten) etc. Door coaching leer je zelf bewust te kijken naar je patronen en hoe je hier uit kan stappen. Je leven wordt steeds mooier en makkelijk, omdat je jezelf letterlijk bevrijdt (oude patronen loslaten, overtuigingen loslaten of ombuigen, etc.).

Biografie / Over Eefje Janssen

Na de ziekte van pfeiffer en een burn-out was ik er helemaal klaar mee. Ik besloot het roer drastisch om te gooien. Ik nam de tijd voor mijzelf en wilde uitzoeken wie ik nu was en wat ik nu wilde. Het antwoord kwam snel. Iets met psychologie.

Ik begon met een opleiding kindercoach en vervolgens een 4 jarige opleiding psychologie. Ik ging met mijzelf aan de slag en leerde hoe ik kon omgaan van denken uit het hoofd naar voelen en leven vanuit mijn hart. Vertrouwen op mijn intuïtie. Het ging met vallen en opstaan, maar steeds beter voelde ik wat echt goed voor was me was. Ik kon steeds beter bij mijzelf blijven.

Vanaf mijn 18e ben ik bezig met diverse therapieën, workshops, opleidingen en trainingen
Ik heb o.a. nei-therapie, pri, reiki, haptonomie, yoga, psychologie op zielsniveau, en diverse workshops met meditatie en visualisatie gedaan. Zo kwam ik er achter dat er meer is tussen hemel en aarde en dat ik veel met energie kan doen. Tijdens de opleiding van paramedisch en psychosociaal mediumschap kwam ik met iemand in contact die mij de engelen aanreikte. Ik ben hiermee gaan oefenen en daaruit is mijn praktijk ontstaan: Mensen terugbrengen naar en verbinden met zichzelf met een stukje magie:-)

Door middel van energetisch werk wil ik graag de wereld mooier maken. Ieder mens bezit iets unieks. Ieder mens komt op aarde met een doel. Vaak raken we verstrikt in onze eigen overlevingsstrategieën en overleven we in plaats van leven. Wees welkom!

Praktijk Eefje
Eefje Janssen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: