Persoonlijke groei Counselling

Praktijk voor (team)coaching en counselling, sjamanisme, woestijn- en koudwaterreizen
Haarlem

Ik werk binnen HorusConsult en Contactwerk als coach en counsellor. HorusConsult is een praktijk voor (team)coaching, counselling, sjamanisme. We werken individueel met particuliere cliĆ«nten, maar ook bieden we teamcoaching aan in zorg, bedrijfsleven en onderwijs met teams en professionals. Ik maak gebruik van TA, lichaams- en systemisch werk. 

Met Contactwerk bieden we weekenden en reizen voor persoonlijke ontwikkeling aan. Op dit moment organiseren we jaarlijks woestijnreizen (stilteretraites in Marokko) en koudwaterretraites (een reis in het najaar), waarbij de de meren bezwemmen van Snowdonia in Wales Groot Brittannie.  

We organiseren een weekend voor persoonlijke ontwikkeling voor jongeren van 18-28 jaar en twee maal per jaar een Contactwerkweekend. We maken daarbij gebruik van contact, Transactionele Analyse, Systemisch werk, feest, sjamanistische rituelen, ademwerk, meditatie, mantra's, yoga.

Via ons openbare Youtubekanaal bieden we elke ochtend van 8.00 - 8.30 uur een lifestream meditatie aan.

Biografie / Over Marijke Levelink

Mijn hart ligt bij de diepe persoonlijke processen van mensen en groepen.
Ik ben mijn werkende leven gestart als verpleegkundige, heb heel lang gewerk in klachtenbemiddeling / mediation in de zorg. Daarnaast verschillende opleidingen gedaan voor persoonlijke ontwikkeling en mijn skills als counsellor getraind: waaronder ITIP, Sjamanistische healing opleiding van The Four Winds, Systemisch werk, Emotional Focussing Therapy.

  • Op dit moment volg ik een meditatie jaartraining bij Jan Geurtz en een YinYoga opleiding bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. 

Ik word blij in mijn werk als ik mensen kan brengen waar het werkelijk over gaat. Zijn met vreugde en pijn, beleven van wat is, juist om zo weer in beweging te kunnen komen. 

HorusConsult / Contactwerk
Marijke Levelink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: