Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Bewustwording via kleur: regenboog-workshop met kleurpotloden
Heemstede

Wanneer je vragen hebt in je leven of je vastloopt op je werk of in relaties dan kun je op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen via een creatief proces: kleur je eigen regenboog. Ook is het mogelijk een kleuroscoop te laten maken die je inzicht geeft in aanleg en talenten, vanuit je naam en geboortedatum.

Kleur is trilling en die trilling doet iets met je, het kan je helpen. Kleuren zijn ook spiegels en kunnen je iets vertellen. Als je kleurt vanuit je gevoel dan heeft je tekening altijd een boodschap voor je. De kleur zet je een proces in jezelf in werking, ik coach je door het proces waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

  • We verbinden ons met onze bron en via de kleur komen we in een creatief proces. Het online coachen gaat via het tekenen van je eigen regenboog tekening. Aan het eind zal ik de regenboog voor je duiden en kijken we naar de boodschap die je voor jezelf hebt gemaakt.

Bewustwording via kleur kan heel goed via kleuren.
Met eenvoudige aanwijzingen en tips maak je je eigen regenboogtekening. In die tekening is altijd van alles te ontdekken. Ik wijs je de weg en er ontstaat altijd een inspirerende boodschap waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf. Ervaring met tekenen is niet nodig.

Op dit moment kun je  deze coaching via Skype doen.

Biografie / Over Vera de Backker

 Vera is illustrator, beeldend kunstenaar en creatief kleurdocent. Vanaf haar afstuderen in 1987 aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht geeft ze schildercursussen en maakt ze schilderijen en prentenboeken. Ze houdt van het werken met heldere intense kleuren. 

Vanaf 1989 illustreert ze prentenboeken waarvan een vijftigtal titels zijn verschenen bij verschillende uitgeverijen in Nederland maar ook in het buitenland. Populair waren haar boeken over Koosje Koala. Nu worden de dierenboeken ‘Zeg kleine…’, een serie van 11 boeken, veel gelezen. ‘Zeg kleine vlinder’ is weer te koop en 'Zeg kleine bij' komt in april in herdruk.

In 2005 is zij voor creatief kleurdocent afgestudeerd. Vanaf die tijd geeft ze cursussen in intuïtief schilderen, kleur en bewust-wording . Ze werkt met  diverse werkvormen. De kleuren hebben boodschappen voor ons als we ze leren ‘lezen’. Ook is het mogelijk een kleuroscoop te laten maken die je inzicht geeft in aanleg en talenten, vanuit je naam en geboortedatum ontstaan die kleuren.

Kleuren kunnen je ondersteunen, dat is ‘de kracht van kleur’.

Vera de Backker
Vera de Backker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: