Gezondheid Fysiotherapie

Sneller van je klachten af met een combinatie van fysiotherapie en Touch of Matrix.
Haarlem

Hoe je een klacht of letsel ervaart, gaat nooit over het fysieke alleen. Om deze reden heb ik mij naast fysiotherapie ook toegelegd op een bewustzijnsmethode. Met één van de twee, of met allebei, denk ik je te kunnen helpen bij je klachten.

Je lichaam is aardig op weg
Het lichaam heeft me altijd enorm gefascineerd, omdat het zo knap en ingenieus in elkaar zit. Het lichaam kan niet zonder de geest en de geest kan niet zonder het lichaam. Die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dan speelt ons onderbewuste ook nog een rol.

Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik vaak met verwondering zitten luisteren.
Zo veel ingewikkelde processen die het lichaam zelf controleert en waar nodig aanpast, vaak zonder dat we het door hebben of er acht op slaan. Als je het zo stelt en bedenkt hoeveel verschillende soorten klachten en aandoeningen je kunt krijgen als mens, blijken er heel veel processen in het lichaam juist uitstekend uitgevoerd te worden. Ik vind dat we daar meer de focus op mogen leggen. Door ons lichaam te eren en met liefde te benaderen, laat het zich -soms met wat professionele hulp- makkelijker herstellen. Dat is toch geweldig!

Therapie bij Connected
Connected therapie biedt reguliere fysiotherapie aan. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in handtherapie en begeleiding en training bij centraal-neurologische aandoeningen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging het KNGF. Het verschil tussen Connected en andere fysiotherapie praktijken is dat ik desgewenst een bewustzijnsmethodiek, Touch of Matrix, kan toepassen in combinatie met fysiotherapie. Deze valt ook afzonderlijk te boeken.

Door deze benadering op verschillende niveau's, kan ik je sneller van je klachten af helpen dan met fysiotherapie alleen. Maak eens een afspraak en ervaar het zelf. Je kunt bij mij terecht met of zonder verwijzing van de huisarts.

Biografie / Over Anne van Haaster

Mijn naam is Anne van Haaster. Van huis uit ben ik fysiotherapeut.
Aan het begin van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in revalidatiecentra in Den Haag en na 2 jaar ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Amsterdam, waar ik 11 jaar werkzaam ben geweest.

Ik ben gespecialiseerd in hand- en polsklachten en revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen.Daarnaast heb ik mij de laatste jaren verdiept in de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix. Ik merk dat de combinatie van fysiotherapie en deze methode ervoor zorgt dat de client sneller van zijn klachten af kan komen en zich meer gezien voelt.

Omdat ik in mijn baan de optimalisatie van deze combinatie miste, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een plek in mijn woonplaats Haarlem om mijn visie op zorg zelfstandig te verwezenlijken. Zo zijn ‘Connected Fysio en Bewustzijnstherapie’ en ‘Connected Haarlem - Centrum voor lichaam en geest’ ontstaan. 

Connected fysio en bewustzijnstherapie
Anne van Haaster

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: