Gezondheid Fysiotherapie

Met een holistische aanpak hoop ik je op weg te helpen met je gezondheid.
Haarlem

Ervaar je klachten met betrekking tot het bewegend functioneren van je lichaam? Zit jij letterlijk en figuurlijk vast? Heb je een burn-out? Last van slapeloosheid of heb je het gevoel dat je niet het beste uit je leven haalt op welk vlak dan ook en wil je dat daar verandering in komt?
Als therapeut met een holistische aanpak waarbij fysiotherapie en bewustzijnstherapie mijn ankerpunten zijn denk ik dat ik je goed kan helpen.

Ik doe dit door je inzicht te geven in hoe je geest, lichaam en lichaamsbewustzijn werken en hoe dit allemaal met elkaar samenhangt en verbonden is. In het gesprek met jou probeer ik te achterhalen wat de oorzaak is van je klachten en wat jou daarnaast op emotioneel en mentaal vlak blokkeert. Ik verricht een lichamelijk onderzoek, geef je zo nodig praktische tips en oefeningen en bekijk samen met jou waar kansen liggen voor een andere levensstijl en hoe jij weer letterlijk en figuurlijk in beweging kan komen. Op de manier zoals dat bij jou past. Ik probeer je op de weg naar je doel te motiveren en te coachen.

Je kan bij mij ook voor fysiotherapie terecht zonder verwijzing van de huisarts. Bel of mail voor een afspraak of infomeer vrijblijvend of ik de behandeling kan bieden die aansluit bij jouw vraag.

Biografie / Over Anne van Haaster

Mijn naam is Anne van Haaster. Van huis uit ben ik fysiotherapeut.
Aan het begin van mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in revalidatiecentra in Den Haag en na 2 jaar ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Amsterdam, waar ik 11 jaar werkzaam ben geweest.

Ik ben gespecialiseerd in hand- en polsklachten en revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen.Daarnaast heb ik mij de laatste jaren verdiept in de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix. Ik merk dat de combinatie van fysiotherapie en deze methode ervoor zorgt dat de client sneller van zijn klachten af kan komen en zich meer gezien voelt.

Omdat ik in mijn baan de optimalisatie van deze combinatie miste, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een plek in mijn woonplaats Haarlem om mijn visie op zorg zelfstandig te verwezenlijken. Zo zijn ‘Connected Fysio en Bewustzijnstherapie’ en ‘Connected Haarlem - Centrum voor lichaam en geest’ ontstaan. 

Connected fysio en bewustzijnstherapie
Anne van Haaster

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: