Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Prachtige ruimte in het centrum van Haarlem te huur voor trainingen, workshops of vergaderingen
Haarlem

Prachtige ruimte te huur op loopafstand van het station in een authentiek Haarlems straatje voor trainingen, workshops of vergaderingen. Per dagdeel, incidenteel of op regelmatige basis!

Op 7 minuten lopen vanaf Haarlem station in een rustig authentiek straatje, ligt onze praktijk 'de Zoete'. Hier geven we intuitieve coaching en werken we graag. Maar de ruimte staat ook op sommige dagdelen leeg en daarom is de Zoetestraat 4 te huur per uur of dagdeel om een workshop te geven of een vergadering te houden.

We hebben een grote tafel waar je makkelijk met 8 personen aan kunt zitten, witte muren om een presentatie op te beamen, maar de meubels kunnen ook simpelweg aan de kant om een workshop of lezing te geven. Ook yoga of meditatie is in kleine aantallen mogelijk.

  • Vanaf € 22,- ex. per uur / € 60,- ex per dagdeel / € 110,- per dag

Neem contact met ons op voor vragen of neem een kijkje op onze website!

Biografie / Over Rieneke Post

We zijn als team van De Zoete Praktijk heel divers.

  • Brigitte is drama en muziek docent. Ze is in Tilburg directielid van Fontys Hogescholen.
  • Rieneke heeft textiele vormgeving gevolgd aan de kunstacademie in Den Haag en heeft zich daarna gespecialiseerd in internationale samenwerkingen.
  • Els heeft psychosynthese en chemie gestudeerd en werkt met studenten van de TU Delft en leerlingen van verschillend voortgezet onderwijs.

Samen geven we aan de Zoetestraat workshops die je leren luisteren naar jezelf.
Iedereen heeft intuïtie. Alleen de mate waarin we erop vertrouwen verschilt van persoon tot persoon. Het maakt veel uit of je in je jeugd geleerd hebt om naar je ingevingen te luisteren. Werd het “toegestaan” je voorgevoelens te uiten? Of werd er meer nadruk gelegd op je ratio? Het “moeten” luisteren naar de ratio blijkt het luisteren naar je gevoel in de weg te staan. En juist die staat belemmert je wil om uitdagingen aan te gaan.

Je intuïtie is dynamisch. Je bent niet elke dag hetzelfde. Maar, hoe meer je je intuïtie ontwikkelt, hoe meer je je van jezelf bewust wordt. Dat heb je nodig om de signalen te kunnen opvangen en interpreteren. Je intuïtie is geen vast gegeven maar kun je wel cultiveren.

De Zoete Praktijk
Rieneke Post

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: