Welzijn Yoga

Herstel jouw energie met Kundalini Yoga, Sat Nam Rasayan® en massages
Haarlem

Kundalini Yoga zoals onderwezen door Yogi Bhajan

Kundalini Yoga wordt de yoga van Bewustzijn genoemd. Het helpt je om je ware zelf te ontdekken, het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker. Om dit te bereiken, wordt er in Kundalini Yoga gebruik gemaakt van lichamelijke oefeningen (kriya’s), meditaties, mantra’s zingen en ademhalingstechnieken. Iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke toestand, kan van deze vorm van yoga profiteren.

Op vrijdagochtend geef ik van 9.00u t/m 10.30u les (tot eind januari).

Vanaf 22 januari geef ik lels op woensdag avond van 20,15 t/m 21,45.

Yogastudio BE Centrum, Spaarnwouderstraat 69 ZW 2011AC Haarlem.

Sat Nam Rasayan® behandelingen:

In de yoga-traditie betekent “genezen” het bereiken van een staat van welzijn, harmonie en evenwicht. Sat Nam Rasayan® maakt het mogelijk voor de behandelaar om in een diepe meditatieve staat van bewustzijn te komen. Tijdens deze staat van diepe meditatie – Shuniya – lossen weerstanden en blokkades zich op en ontstaan de wijzigingen van het fysieke, mentale en emotionele systeem. Het eerste effect is een werkelijke ontspanning. Het doel is om jou te helpen om jouw innerlijk evenwicht te werkrijgen zodat de kracht - die zit in jezelf - van de zelfgenezing weer kan werken.

  • Je kan meer informatie op mijn website vinden, en je kan mij ook altijd bellen, appen of mailen.

Biografie / Over Anna Chiara Devoti

Ik ben Anna Chiara Devoti – mijn spirituele naam is Sarab Daman Kaur – en ik kom uit Italië waar ik in 2008 begonnen ben met Kundalini Yoga.

Het was vanaf de eerste les een echte Ervaring! Deze vorm van yoga heeft, naast het verder verbeteren van mijn fysieke conditie (ik heb eerder in 2004 een ernistg motorongeluk gehad), ook mijn systeem van bewustzijn en emotionaliteit geraakt. Ik voelde mij “thuis” en ik had meteen het gevoel dat ik er bij hoorde. 

In dat zelfde jaar ben ik ook begonnen met de opleiding van Sat Nam Rasayan® healing. De twee niveaus heb ik in 2014 afgerond. Leren om mensen te kunnen helpen door in een diepe maar bewuste staat van meditatie te gaan en tegelijkertijd alles wat je voelt door de verbinding met het energieveld van de persoon waar te nemen: dat was ook een bijzondere Ervaring! En het is dat nog steeds als ik een behandeling geef.

  • In juni 2018 ben ik gestart met de opleiding Kundalini Yoga Teacher Training, Level 1, bij Yoga Lifestyle Studio Ibiza. Ik heb deze begin november 2018 afgerond. 

Naast het geven van Sat Nam Rasayan® healing, geef ik ook ontspanningsmassages. Nu ben ik bezig met een cursus “Energetische massages” om door te gaan met mijn ontwikkeling.

Devotional Light
Anna Chiara Devoti

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: