Persoonlijke groei Creativiteit

The Artist's Way: (her)vind je inspiratie, leef je creativiteit!
Haarlem

The Artist's Way is een programma waarin je aan de hand van opdrachten, denk- en schrijfoefeningen je inspiratie (her)vindt, hen concrete stappen zet om te leven vanuit je creativitet.

Heb je altijd al zin gehad om een boek te schrijven, je rolschaatsen weer onder te binden, te gaan schilderen, tekenen, koken, moestuinieren, …? Wil je al lang je baan opgeven en je eigen bedrijf starten? Ben je door al het zorgen voor anderen vergeten wat je ook alweer zelf wil? Dan is The Artist’s Way een leuk programma, waarin je aan de hand van opdrachten, denk- en schrijfoefeningen en activiteiten je inspiratie (her)vindt, het contact met jezelf herstelt, je dromen weer in beeld krijgt en concrete stappen zet om te leven vanuit je creativiteit. 

Daardoor zet je drie mechanismen in  werking:

  • Op het spoor komen van wat je hart doet zingen
  • Je innerlijke criticus genadeloos ontmaskeren
  • In beweging komen aan de hand van kleine stappen.

Ik geef de cursus online, individueel en in kleine groepen. Van harte welkom!

Biografie / Over Hade Wouters

Ik ben Hade! Organisatieadviseur, freelance journaliste, coach, trainer, facilitator, moeder van vier,  vrouw van Pieter en Vlaamse in Nederland. (En natuurlijk nog duizend andere dingen.)

  • Ik ben gefascineerd door transformatie. Als organisatieadviseur merkte ik al snel dat je altijd met oplossingen kan aankomen, tips en truukjes. Dan verandert er even iets. En dan wordt alles weer zoals het was. Of erger.

Toen ik zelf een tweeling had gekregen en achter die brede buggy liep te zoeken naar wie ik ook alweer was, kwam ik in contact met The Artist’s Way.
Dat was de start van mijn transformatie die ik soms wel eens in de koelkast wilde zetten. Want er gebeurde plots zo veel. Ik begon te daten met mezelf, schreef elke dag, huurde impulsief een charmant kantoortje, gaf mijn baan op, ging allerlei opleidingen volgen, startte mijn eigen bedrijfje. En daarbij werd het al snel duidelijk dat The Artist’s Way daar een plekje in had omdat ik anderen ook graag die transformatie, die stroomversnelling, soms zelfs die achtbaan gun.

Voor mij is er en leven voor en een leven na The Artist’s Way.
Vroeger werkte ik me te pletter, had ik rugpijn en voelde ik me lamlendig, nu werk ik in een fijne flow en maak ik ‘s middags een prachtige wandeling. Vroeger had ik ideeën en plannen die vervlogen, nu schrijf ik elke dag. Vroeger zat ik overprikkeld in een kantoortuin (tussen de plastic kantoorplanten) omdat mijn collega’s ademden, hoestten en praatten, nu zit ik alleen in mijn tiny office te genieten van mijn werk, met warme sokken aan, soms wat pianomuziek op, omringd door boeken, verse bloemen en op mijn sokken. Vroeger had ik altijd grootse plannen voor mijn eigen zaak, nu ben ik zaakvoerder, poetsvrouw, secretaresse, marketingmedewerker en nog veel meer van The Tiny Office. Vroeger heb ik lang niet gedaan aan zelfontwikkeling omdat ik niet op cursus mocht van de baas, nu geef ik mezelf elke opleiding cadeau die me kan voeden.

The Artist's Way Haarlem
Hade Wouters

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: