Gezondheid Acupunctuur

Acupunctuur, (tuina)massage en retraites
Haarlem

In mijn sfeervolle praktijk in hartje Haarlem kun je terecht voor uiteenlopende klachten, waarbij acupunctuur en (tuina)massage goed kunnen ondersteunen. 
Denk aan (chronische) vermoeidheid, depressie, burn-out, slapeloosheid, RSI, hoofdpijn/migraine, nek-, schouder- en rugpijn, gewrichtspijn, menstruatie-, zwangerschaps- en overgangsklachten, darmklachten, restklachten na een operatie of ziekbed, of ter ondersteuning van een ernstige of onverklaarbare ziekte.

  • Ook ben je welkom als je wilt (leren) ontspannen, of als je wilt afvallen of stoppen met roken, individueel of in groepsverband, eventueel in combinatie met speciale training.

Cosmetische acupunctuur is een aparte tak binnen mijn praktijk. Hiermee zet ik piepkleine naaldjes in je gezicht en hals waardoor je er frisser en jonger gaat uitzien. Daarnaast prik ik altijd klassieke acupunctuurpunten mee voor het versterken van je algehele vitaliteit. Immers: mooi vanbinnen is mooi vanbuiten.

Kom gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek!

Biografie / Over Cindy Lammers

Sinds 1996 al werk ik als journalist, de laatste 13 jaar als freelancer. Waar ik als jonkie begon met de meer zakelijke redactionele onderwerpen, verschoof mijn belangstelling steeds meer naar ‘mensen’. Naar wat hen boeit en bezighoudt en hoe zij gezond en happy kunnen blijven. 

Ik volgde allerlei lessen over natuurgeneeskunde (westers en oosters), massage, fytotherapie, aromatherapie, psychologie en voeding. Deze kennis bundelde ik in twee boeken: ‘Eenvoudig ontspannen’ en ‘Relaxed en in balans, op weg naar een stressvrij leven’. Tot ik enkele jaren geleden besloot de opleiding tot acupuncturist en tuina-massagetherapeut te gaan volgen bij Academie Qing-Bai in Amersfoort. En, afgestudeerd en wel, mensen echt te gaan helpen en een praktijk te beginnen – naast mijn freelance bestaan.

In mijn praktijk in hartje Haarlem, centraal en zeer rustig gelegen, huiselijk en groen, combineer ik alle opgedane kennis en ervaring om samen met jou op een natuurlijke wijze te werken aan herstel van je balans. Eveneens organiseer ik in de praktijk kleine groepssessies, gericht op bijvoorbeeld ‘ontspannen en opladen’, meer fitheid of een betere balans tussen lichaam en geest. Check mijn Facebook-pagina voor actuele retraites.

Cindy Lammers acupunctuur, massage & retraites
Cindy Lammers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: