Gezondheid Shiatsu Therapie

Ik coach je graag op het pad naar ontspanning.
Heemstede

Je lijf is een bron van wijsheid, waar wij soms niet zo vertrouwd mee zijn.

Door de kenmerkende kalme aanrakingen en strekkingen is Shiatsu als methode zeer effectief om spanning, pijn en vermoeidheid te verminderen en de weerstand te verhogen. Een Shiatsu behandeling kan specifiek tot doel hebben bepaalde klachten te behandelen, maar kan ook meer op ontspanning gericht zijn.

We gaan samen op onderzoek en kijken naar wat jij nodig hebt. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van massagetechnieken, strekkingen en de ademhaling. Dit help je om in het hier en nu te komen, het los te laten en je eigen kracht te (her)ontdekken. Een Shiatsu behandeling ontvangen is een mooi en krachtig middel om meer contact met je lijf te krijgen en te voelen wat er speelt.

 • Shiatsu bracht mij een krachtigere manier van in het leven staan. Ik ervaar meer comfort in alle aspecten van mijn leven, en dit zie ik terug bij de cliënten die ik behandel.

Door Shiatsu neem je het heft meer in eigen hand om op zelfonderzoek uit te gaan. Elke vraag op het gebied van body & mind kan ondersteund worden door Shiatsu therapie, ook als je niet duidelijk voor je ziet waar je precies zou kunnen beginnen. Ik coach je graag op dit pad naar ontspanning!

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging SVN en opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Daardoor wordt een groot gedeelte van mijn behandelingen vergoedt vanuit de aanvullende verzekering.

Biografie / Over .Pepijn Vanthoor

Tijdens één van mijn vele reizen als fotograaf, ben ik in contact gekomen met de werking van Shiatsu. Voor mij bleek dit de manier om uit mijn hoofd te komen en mijn lijf meer te voelen. Ik ben zo onder de indruk geraakt van zowel de eenvoud als de complexiteit van Shiatsu, dat ik hier in Nederland de HBO opleiding tot Shiatsu therapeut heb afgerond. Hierin ben ik nooit uitgeleerd en blijf daarom de nodige training en verdieping volgen.

Shiatsu bracht mij een krachtigere manier van in het leven staan. Ik ervaar meer comfort in alle aspecten van mijn leven, en dit zie ik terug bij de cliënten die ik behandel.

Opleiding

 • HBO Shiatsu Therapeut – N.S.K.S.
 • Medische Basiskennis Pro – Con Amore
 • Transformatief Weekseminar – Alen Nash
 • Clean Language and Shiatsu – Nick Pole

Thema's

 • Burn-out
 • Zelfcompassie
 • Angst, nervositeit
 • Perfectionisme, controle
 • Niet lekker in je vel zitten, zoals veel boos, verdrietig of somber zijn
 • In de knel tussen ambities en zorgtaken

Shiatsu Praktijk Pepijn Vanthoor
.Pepijn Vanthoor

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: