Persoonlijke groei Vrouwenspiritualiteit

Women's Soul Coach: individuele sessies, groepscursussen en workshops voor vrouwen
Haarlem en Heemstede

Als Women's Soul Coach begeleid ik je naar de verbinding met jouw eigen diepste waarheid en wijsheid. Hierbij mag je uitdagende thema’s die je tegenkomt aankijken en helen. Vanuit de ruimte die dan ontstaat kun je met vreugde en vrijheid vorm aan je leven geven, en gaan leven vanuit je essentie en het grootse potentieel dat in je aanwezig is. 

Naast één op één sessies in Women’s Soul Coaching, begeleid ik verdiepende groepscursussen en workshops voor vrouwen. Deze workshops en cursussen staan in het teken van ‘the Sacred Feminine’, thuiskomen in je lichaam, verbinding met je bekken, de kracht van sisterhood, en in het vertrouwen te zijn met je eigen natuurlijke ritme om van daaruit in je kracht te gaan staan.

Daarnaast geef ik sound & energy healings. Een prachtige combinatie van reiki en de helende werking van klank. De energie, klanken en trillingen vinden hun eigen weg door je lichaam naar daar waar het nodig is. Een ontspannende reis in jezelf die op een zachte en liefdevolle manier heling brengt.

Wil jij:

  • Worden wie je bedoeld bent te zijn?
  • Leven vanuit balans, vertrouwen en vreugde?
  • De mysteries van het Heilige Vrouwelijke weer herinneren?
  • Weten hoe je met je seksuele energie (is je levensenergie) je eigen leven vorm geeft?
  • Je op je gemak voelen in je lichaam en meer in verbinding zijn met je yoni, je baarmoeder, je cyclus?

Wellicht kan ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

Biografie / Over Rheatanya van den Berg

Sinds mijn cariereswitch (van projectleider milieu naar coch&therapeut), nu ruim zes jaar geleden, begeleid ik mensen op hun pad van bewustwording. De afgelopen drie jaar doe ik dat vanuit mijn eigen praktijk.

Het zijn vooral vrouwen die hun weg naar mijn praktijk hebben weten te vinden. En aangezien ook mijn eigen reis zich al sinds lange tijd richt op werken vanuit de vrouwelijke energie, is mijn focus daar in zijn geheel naar verschoven.

Tijdens mijn eigen helingsproces (versneld door een burnout) kwam ik in contact met Ananta Opleidingen in Soest waar ik de hbo-opleiding tot holistisch therapeut/coach heb gevolgd. In deze diepgaande, praktijkgerichte opleiding, heb ik me thuis gemaakt in o.a. regressietherapie, chakrapsychologie, lichaamsgerichte therapie en creatieve therapie. Vanuit deze verschillende stromingen heb ik een uitgebreide achtergrond van waar uit ik voor iedere vrouw een uniek afgestemde begeleidingsvorm aanbied. Specifiek op het gebied van vrouwen heb ik de jaaropleiding Heilige Seksualiteit bij Ananta gevolgd, de jaaropleiding Maha Yoni Healing bij Soul Institute, en veel verschillende cursussen en workshops op het gebied van tantra (en ook sjamanisme en soundhealing).

Ik geef individuele sessies, begeleid al meerdere jaren vrouwencirkels, sinds ruim een jaar in Haarlem en daarvoor in Amersfoort. Ook werk ik al bijna 20 jaar met Reiki; energetische heling door middel van handoplegging. 

Het geeft me veel vreugde en voldoening om andere vrouwen in zachtheid te vergezellen terwijl ze in hun kracht gaan staan. Of dat nu middels therapeutische of coachende begeleiding gebeurt, of middels energetische heling (reiki) en klank. 

Feminabulous
Rheatanya van den Berg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: