Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Hart met hoofd verbinden voor een leven naar jouw voorwaarden
Haarlem

Momenteel kun je bij mij terecht voor 1 op 1 coachinggesprekken als één van onderstaande thema's op jou van toepassing is: 

  • ik zou me graag minder onzeker willen voelen over mezelf zodat ik meer kan leven naar wat belangrijk is voor mij
  • hoe kan ik meer rust vinden in mijn drukke leven?
  • bewust worden en ombuigen van negatieve gedachtes die je kunnen belemmeren om keuzes te maken 
  • het zou fijn zijn als ik meer zelfvertrouwen zou hebben zodat ik mezelf écht durf te laten zien
  • omgaan met fear of missing out (FOMO)
  • me niet laten beïnvloeden door social media of (prestatie)druk 

Een coachingsgesprek is altijd maatwerk en tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking gaan we samen onderzoeken wat jouw huidige situatie is en wat jouw gewenste situatie is. Welke factoren jou momenteel belemmeren in het behalen van je gewenste situatie en of ik de geschikte persoon ben om jou hierin te coachen. 

Mijn werkwijze richt zich erop om hart met hoofd in verbinding te brengen omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot een leven wat werkelijk bij jou past. Dit doe ik door in de gesprekken mindfulness oefeningen te verweven zoals bijvoorbeeld een check-in of een ademhalingsoefening. 

Daarnaast heb ik een cursus ontwikkelt waar we in een groep aan de slag gaan met levensgerichte thema's door middel van cognitieve en mindfulness oefeningen. Hou mijn site in de gaten. Kies de Soul Session die bij jou past.

Biografie / Over Rahel Vassen

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en door mijn werk als begeleider beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om dingen op te pakken. 

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht heeft me laten inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en met mijn hoofd afstem wat mijn hart nodig heeft een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik anderen helpen om hetzelfde te doen. 

Ik ben nieuwsgierig van aard en heb grote interesse voor menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling & groei. Naast het coachen en begeleiden studeer ik als deeltijd student Toegepaste Psychologie op de Hogeschool van Amsterdam. 

Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren, samen doelen op te stellen en hoofd met hart te verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat coaching jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking. 

Soulcafe
Rahel Vassen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: