Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness & Coaching
Haarlem

Neem je zelden tijd voor jezelf en geniet je daardoor minder van het leven? Moet je altijd iets van jezelf en ben je hierin streng tegen jezelf? Voel je weinig verbinding met jezelf, mis je zelfvertrouwen en zelfliefde? Dan is de 8-weekse Mindfulness Training iets voor jou.

In de training ontdekken  we wat onze automatische reacties en patronen zijn zodat we op een bewuste manier erop kunnen reageren. We onderzoeken onze innerlijke wereld waar geluk, vrede, zelfliefde, acceptatie en vertrouwen altijd toegankelijk voor ons zijn waardoor de buitenwereld minder grip op ons kan hebben. 

  • Wil je meer in het hier en nu zijn en dit blijven oefenen? Tijdens de wekelijkse Mindfulness Based Zitmeditatie gebruiken we onze aandacht om opmerkzaamheid te trainen. Wees welkom. Zowel voor beginners als ervaren beoefenaars. 
  • Heb je behoefte aan meer helderheid en focus? Zit je veel in je hoofd door veel gedachtes of piekeren? Heb je weinig vertrouwen in jezelf maar merk je dat je meer wil en kan in dit leven? Ga dan met mij jouw ontdekkingsreis aan en meld je aan voor een Soul Coaching traject.

Kies jouw Soul Session en meld je aan op soulcafe. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je me ook altijd een bericht sturen of bellen.  

Biografie / Over Rahel Vassen

Hi, mijn naam is Rahel Vassen (1988) en mijn bedrijf heet Soulcafe. Jezelf (je ziel) ontmoeten staat hier centraal in.

Ik ben ervaringsdeskundige op gebied van lichaam, schematherapie & vipassana meditatie. Daarnaast gecertificeerd Mindfulness trainer categorie 2, afgerond dit jaar op het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. In 2019 begin ik met de HBO deeltijd studie Toegepaste Psychologie om me verder te verdiepen in het menselijke gedrag en coaching.

Op Mindfulness gebied blijf ik me verder ontwikkelen door het volgen van trainingen, opleidingen, retraites, het bestuderen van boeken, intervisie met andere Mindfulness trainers en vooral door eigen beoefening. Omdat ik het werk met mensen van verschillende achtergronden interessant vind werk ik ook nog als ZZP'er 3 dagen per week als begeleider van jong volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme. 

De ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren in mijn eigen roerige jeugd en zoektocht naar mezelf heb opgedaan wil ik graag overbrengen op jou want ik gun jou ook een leven naar jouw waarden! Een leven wat volledig past bij hoe jij bent, op dit moment. Luisteren naar wat je ziel, naar wat jij nodig hebt, is daar de sleutel in. Ik hoop je graag te ontmoeten. 

Soulcafe
Rahel Vassen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: