Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Teamcoach, Loopbaancoach en Performance coach voor intensieve coachtrajecten
Overveen

Ben je op zoek naar een coachtraject waarin je in een intensief tijdsbestek stappen zet? Individueel of als team?

Ik bied je die coaching op een paar manieren:

  • het 2-daags coachingprogramma "Coaching Intensief aan Zee": 2 dagen met volledige aandacht voor jezelf in de omgeving van duinen en zee. Om intensief verandering in te zetten in je loopbaan of in de persoonlijke ontwikkelingsvraag die je hebt. Individueel of in een groep van maximaal 4 personen.
  • een individueel coachtraject van 4 maanden: Je hebt een ontwikkelingsvraag die je wilt aanpakken. Je bent gemotiveerd om er actief tijd in te steken met coachinggesprekken, opdrachten en reflectie om je doel te behalen. In 3 tot 4 maanden tijd weer weten wat je wil met je loopbaan of bijvoorbeeld assertiever zijn, is het resultaat wat je zoekt. 
  • teamcoaching: wat speelt er in het team? Ook een goed lopend team vraagt aandacht. Teamontwikkeling is een doorlopend proces dat met de wijziging van één speler of omstandigheid kan veranderen. Soms is het fijn als “iemand van buitenaf” hierin mee kijkt, beluistert en bespreekbaar maakt. Zelfs het liefst voordat er iets escaleert. Op maat gemaakt, gericht op de vraag die er in het team speelt. Ook met de inzet van het persoonlijkheidsinstrument Lumina Spark of MBTI.

Wil je meer weten? Neem contact op en we maken een afspraak om kennis te maken. Tot binnenkort! Groet, Yvonne

Biografie / Over Yvonne van der Ziel

EFFECTIEF IN JE EIGEN STIJL

“VOOR MIJ WERKT DE NATUUR IN GAAN HEEL MOTIVEREND EN INSPIREREND. WAT WERKT EFFECTIEF VOOR JOU?”

Naast de naam EXPERTYZ Coaching en Training gebruik ik de slogan "Effectief in je eigen stijl". Dat is namelijk wat ik voor een ieder waar ik mee werk wens. Effectief zijn in je eigen stijl betekent dat je jezelf mag zijn. Jezelf kunnen zijn in je loopbaan, in hoe je jezelf presenteert,  in hoe je communiceert, binnen een team werkt etc. Weten wat je motiveert, wat je inspireert en wat jij belangrijk vindt. Jezelf kennen om effectief jezelf te kunnen zijn. 

Wat is mijn stijl? 
Persoonlijk, open, betrokken, direct en confronterend waar nodig. Een goede voorbereiding is voor mij het halve werk. Ik hou van organiseren en een doordachte aanpak. Ontwikkeling is mijn vakgebied, dat wil ik voor anderen en voor mijzelf. Ik wil blijven leren. Dat doe ik door met diverse opdrachtgevers te werken in commerciele en non-profitorganisaties en door zelf ook te studeren en voor mij nieuwe methoden eigen te maken. Mezelf blijvend uitdagen.

Hoe ben ik effectief in mijn eigen stijl?
Ik ga graag in de organisatie met de teams of met je persoonlijk aan de slag als je het anders WIL doen. Niet omdat je het anders MOET doen. Als je een stap vooruit wil en de motivatie er is om jezelf en elkaar een spiegel voor te houden. Dan kan ik niet wachten om de ontwikkelingsvraag samen op te pakken.

Graag tot binnenkort! Groet Yvonne

EXPERTYZ Coaching en Training
Yvonne van der Ziel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: