Gezondheid Hypnotherapie

Praktijk Ruhe; Hypnotherapie en gesprekstherapie.
IJmuiden

Kleine praktijk, persoonlijk contact. Vrijwel nooit wachtlijsten. Voor psychosociale problematiek zoals stemmingsstoornissen, angsten, rij-angst, examenvrees, relatieproblematiek, stemmingsstoornissen, gewichtsproblemen.

Praktijk Ruhe is een kleine maar zeer professionele praktijk, waarin ik mijn talenten vanuit mijn werk in het ziekenhuis en vanuit de hypnotherapie combineer. Ik bied je een persoonlijke begeleiding, goed afgestemd op jou en in samenspraak mét jou. Dus geen protocollenwerk.Tegelijkertijd ben ik wel onderdeel van een professioneel netwerk. 

  • Lid van de beroepsvereniging van hypnotherapeuten (NBVH) en gecertificeerd Registertherapeut.

Welke klachten?
Hypnotherapie helpt voor heel veel verschillende dingen. Op internet vind je hele lijstjes - het lijkt wel Haarlemmmer Olie. Dat klopt ook wel, maar niet omdat het een wondermiddeltje is of een goocheltruc! Hypnotherapie werkt in op je Onbewuste. Dat gaat dus voorbij het denken. En het werkt na de sessie of na de thuisoefening lang door, ook als je er niet aan denkt! 

Biografie / Over Kees Ruhe

Van oorsprong ben ik algemeen en psychiatrisch verpleegkundige, sinds jaren werkzaam op een hartbewaking/eerste harthulp van een middelgroot perifeer ziekenhuis. Ik ben BIG-geregistreerd, onder nummer 39007081530.

Na diverse opleidingen in het Energetisch werk (Reiki I, School of Life, Aura- en Chakra reading en healing, Regenesis Healing) heb ik de beroepsopleiding tot hypnotherapeut gevolgd aan Academie Hypnos te Bussum.

  • Ik ben Kandidaat-Registertherapeut bij de Nederlands Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten, onder lidmaatschapsnummer 14008.

Tijdens mijn werk op de Eerste Hart-Long Hulp en Hartbewaking zie ik dagelijks mensen die gebukt gaan en ziek worden van de stress die onze drukke maatschappij met zich meebrengt.

In 2012 heb ik besloten om een eigen praktijk te starten, omdat de reguliere hulpverlening geen hulp kan bieden aan deze -in wezen vaak eenvoudige - verstoringen.

Praktijk Ruhe
Kees Ruhe

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: