Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Psycholoog en Levensflowcoach
Haarlem

Wat een vrijheid geeft het als je meer doet wat je zelf wilt. Als je je minder laat leiden door wat hoort of door verwachtingen van anderen. Als je je aandacht meer naar binnen richt, in plaats van naar buiten. Zodat je ontdekt wat jouw dromen en verlangens zijn.

Het betekent dat je het lef moet hebben om de controle los te laten, oude patronen te doorbreken en stappen te zetten op onbekend terrein. Maar wauw, wat een magie kan er dan ontstaan. Als je je eigen pad volgt. Als jij de regie pakt. Dan kan de levensflow gaan stromen. 

  • Het is mijn kracht jou daarbij te helpen. Als psycholoog en coach met ruim 18 jaar ervaring help ik jou patronen te doorzien, blokkades op te heffen en keuzes te maken die voor jou kloppen.

Centraal staan thema's als zelfcompassie, regie over je leven, lef om dat te gaan doen waar jij naar verlangt, zodat de flow kan gaan stromen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Biografie / Over Frederike Mewe

Mijn naam is Frederike Mewe en ik ben psycholoog en coach.

Al mijn hele leven ben ik met ontwikkeling bezig. De zoektocht naar innerlijke vrijheid boeit mij mateloos, omdat ik ervan overtuigd ben dat daar het werkelijke geluk te vinden is. Onder innerlijke vrijheid versta ik de kunst om moeiteloos jezelf te zijn, met alles erop en eraan. De mooie kanten en de schaduwkanten. En de keuzes durven maken waar jouw hart harder van gaat kloppen. Je daarin begeleiden is mijn grote passie.

Als psycholoog en coach met ruim 18 jaar ervaring, help ik jou graag als je op een bepaald punt in je leven vastloopt.
Dat kan zijn in je werk, je bedrijf, je priv√©leven, in het moederschap of bijvoorbeeld door alle ballen die je probeert hoog te houden. Ik help je weer terug te komen bij jezelf, leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Want wat geeft het een vrijheid als je meer doet wat je zelf wilt. Dan kan de levensflow weer gaan stromen!

Het leven nemen zoals het is, kunnen dealen met wat zich aandient en tegelijkertijd regie pakken en het lef ontwikkelen om keuzes vanuit je hart te maken, is een pittige, maar ook prachtige uitdaging.

Frederike Mewe Coaching en training
Frederike Mewe

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: