Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Prachtige ruimte te huur voor dag en dagdelen. Zeer geschikt voor dans en yoga!
Haarlem

Op zoek naar een mooie locatie om bijvoorbeeld creatieve workshops, danslessen of yogalessen te geven? Studio Dance in Art is overdag, de weekenden en enkele avonden voor verhuur beschikbaar.

Dance in Art heeft op de begane grond een prachtig lichte ruimte met een uitstekende +/- 80 m2 dansvloer (springvloer) en een grote spiegelwand van ruim 8 meter. Boven is er +/- 25 m2 bruikbare ruimte voor creatieve workshops of vergaderingen. Daarnaast is er een kleine omkleedruimte, een toilet en een keukentje. Koffie en thee kan gezet worden en er is muziekinstallatie aanwezig (alleen aansluiting voor smartphone/iPod etc.).

De locatie is heel centraal: tegenover de lichtfabriek, 10 minuten lopen vanaf het station, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  • Huur is € 25,- per uur (voor eenmalig gebruik, minimale huur tijd 2 uur).
  • Dagdeel (09.00 – 14.00 uur | 12.00 – 17.00 uur | 17.00 – 22.00 uur): €95,-
  • Heel de dag (09.00 – 17.00| 14.00 – 22.00): €125,-

Biografie / Over Martine van Santen

Martine van Santen is de oprichtster en artistiek directeur van de dansschool Dance in Art (DiA). DiA is een plek voor dans, kunst en performance training.

Carrière Martine van Santen: Van Santen is in 2004 cum laude afgestudeerd in Moderne dans, Movement Study en Choreografie aan de Northern School of Contemporary Dance, Leeds University in de UK. Sindsdien is zij werkzaam geweest voor verschillende freelance projecten en moderne gezelschappen als danseres, choreografe en docent door heel Europa en New York. In 2012 behaalde zij haar master titel voor de opleiding Master of Education in Arts aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar DiA aan ten grondslag ligt.

Methodiek van Martine van Santen
De methode die Martine van Santen gebruikt voor het proces van haar choreografieën is het engageren van de dansers op elk mogelijke manier. De dansers werken in opdracht van Martine van Santen,  zij vormt en schaaft de bewegingen in een choreografie dat bij de DNA van de danser past. Op die manier wordt de choreografie als een perfect zittende jas één met de danser.

Dance in Art
Martine van Santen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: