Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Laat zien dat je expert bent - Deel je kennis en trek klanten via Social Media
Nieuw-vennep

Nieuwe klanten? Meer opdrachten?  Zorg dat je online goed te vinden bent, dat jij eruit springt. Als je uitstraalt waar jij voor staat, is succes verzekerd. Laat ook op Social Media zien waar jij goed in bent, wat je passie is. Daar help ik je bij!

Ik zie veel ondernemers die in hun praktijk of op hun kantoor heel 'goed zitten te zijn’ maar het niet kenbaar maken aan de buitenwereld. Ze durven het niet. Of ze hebben het idee dat ze anderen met hun verhalen vermoeien, zelfs irriteren. “Ze weten toch dat ik er ben?!” “Wat moet ik vertellen? Ik weet niets.” Is dat zo? 

Laat zien dat je een expert op jouw vakgebied bent
Als ik jou dan op een netwerkborrel of op een verjaardag vraag wat je doet voor werk en ik vraag je daar iets specifieks over kun je honderduit vertellen. Dan weet jij mij te boeien, omdat een probleem mij bezighoudt. En omdat jij over je passie praat, omdat je expert bent. Ik heb een vraag en jij weet het antwoord. Hoe mooi kun je het hebben. En als je nu via social media laat weten dat jij antwoorden hebt, wordt je gevonden. Zo simpel kan het zijn. En hoe je dat in de juiste vorm giet, daar wil en kan ik je bij helpen.

Ik bied de volgende diensten aan:

  • LinkedIntraining - Direct doen!
  • Facebooktraining 
  • Instagramtraining - van start tot story
  • Blogtraining + Jouw blog in WordPress
  • Content Café  (wekelijkse open lessen om social media voor je bedrijf te posten)
  • Marketing coaching (gedegen content marketing plan maken - op naar een succesvol bedrijf)

Met mijn achtergrond als marketeer help ik ondernemers zichtbaar te worden zodat ze gevonden worden en geen koude aquisitie meer hoeven te doen. Social media is geen doel, het is een tool. 

Biografie / Over Trudy Pannekeet

Ik zet mensen ‘aan’
Ik ben een doener. Ik zet mensen ‘aan’. Help ze die drempel over door samen te doen. Ik vond het ook eng toen ik voor het eerst iets wilde plaatsen op LinkedIn. Wat als er kritiek op komt? Eigenlijk was het de vraag: ben ik wel goed genoeg? Nu vind ik het niet moeilijk meer. Ik deel omdat ik wil dat jij het weet. Omdat ik weet dat jij hier iets mee kunt. Jij kunt je werk beter doen, meer klanten ontvangen, meer mensen helpen. Dat is mijn drijfveer. Jou aanzetten zodat jij zichtbaar wordt. 

Mag ik jou helpen?
Als ondernemer ben je op zoek naar meer klanten. Verkoop is niet je hobby. Wat zou het mooi zijn als klanten naar jou toe komen… Hoe spring jij eruit? Daar wil ik ondernemers mee helpen. Social media zijn daar heel goede tools voor. Tools maar geen doel op zich. Social media opzetten als deel van je contentmarketingplan. Klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik help jou om dit plan voor jouw bedrijf te maken.

Van Barbie-girl naar Superfood
Ik heb brede Marketing ervaring opgedaan bij oa Sanoma en Mattel (merken Gucci parfums, Puma, Barbie, Fisher Price, etc). Daarna maakte ik de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding (voor o.a. Raw Superfood en natuurcosmetica SANTEen LOGONA).

Ik geef jou graag praktische uitleg hoe jij de verschillende social media kunt inzetten, zodat klanten naar jou toekomen!

Trudy Pannekeet - Social Media Marketing
Trudy Pannekeet

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: