Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Expressie Expert - Storytelling en presenteren – Spreken met hart en ziel
Haarlem

Leren spreken met plezier, kracht en authenticiteit en daarmee helemaal jezelf zijn. Spreek vanuit je hart.  Het vraagt lef, maar je krijgt er veel voor terug. Zo laat je zien wie je echt bent en wat jou beweegt: in het leven en in je ondernemerschap. 

Dan wordt het leuk. Je komt tot expressie!

De eerste stap is gezet. Kijken of je iets wil doen in de wereld van het spreken en presenteren. Of je nu in een groep aan de slag wil, 1 op 1, misschien eerst de video’s wil bekijken die de eerste inzichten en oefeningen geven over lichaamstaal en storytelling. Kijk waar jij nu “JA” tegen wil zeggen. En ga stappen zetten in plezierig en krachtig spreken op authentieke wijze.

Mijn training en coaching zijn bedoeld voor iedereen die zich vrijer wil voelen, krachtiger wil laten zien en horen. Door te leren om vrijer, krachtiger en authentiek je verhaal te vertellen. Laat zien wie echt je bent, wat jou beweegt in het leven en in je ondernemerschap. Een enthousiaste en oprechte houding komt wezenlijk binnen bij mensen. Ga je vrij voelen in jezelf presenteren met het vertellen van jouw verhaal.

Het is mooi om te zien wanneer mensen groeien en gaan inzien dat ze echt iets moois te vertellen hebben.

Mijn coaching is gericht op zichtbaarheid. Jezelf durven laten zien aan de buitenwereld. Voorbij de angst om je grootsheid te laten zien aan andere en daarmee je ruimte in te willen nemen.

Biografie / Over Sanna Langereis

Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Haarlem. Als moeder combineer ik mijn eigen bedrijf als Expressie Expert met het runnen van een gezin. Het hebben van een gezin vraagt ook wel de nodige improvisatie en ik ben dan ook blij dat dit een van mijn expertise is.

Mijn achtergrond is theater en vanuit eigen voorstellingen maken, dramalessen geven in het onderwijs, het spelen van mensen hun persoonlijke ervaringen in combinatie met een enorme innerlijke transformatie die van start is gegaan in 2016, maakt waar ik nu sta en waaruit ik de waarde zie om mensen tot volle expressie te laten komen. Ik heb mijzelf eerst volledig moeten uiten op alles fronten en het heeft mijn kijk op expressie verder verdiept.

Al lange tijd ben ik als speler, trainer en organisator verbonden aan Terugspeeltheater Wordt Vervolgd. Een vorm van theater waarbij iemand uit het publiek een persoonlijk verhaal vertelt. De essentie van dit verhaal wordt vervolgens door de acteurs en muzikant in theater omgezet en daarmee teruggeven aan de verteller en het publiek.

Als expressietrainer en expressiecoach zet ik veel vaardigheden in die voortkomen uit de methode van terugspeeltheater: de kern van het verhaal horen en te zien én de vertaalslag maken naar theater oftewel het podium. 

Expressie Expert
Sanna Langereis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: