Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Past Reality Integration | bewustzijnsleer
Haarlem

Wat ik doe is mensen de hoop teruggeven dat het echt mogelijk is zich te bevrijden uit alle emotionele lijden.

En ik geef niet alleen de hoop terug, ik laat ze ook zien dat het echt kán. Ik leer hen hoe ze dat zelf kunnen doen. En het goeie nieuws is dat dat instrument niet eens ingewikkeld is, dat iedereen het kan leren. Een instrument dat je vervolgens de rest van je leven in je achterzak kunt steken en kunt gebruiken wanneer jij het zelf nodig hebt. Hierdoor word je dus niet afhankelijk van allerlei therapeuten of coaches of wat nog meer. Zo simpel is het ….

Na een geslaagd PRI (past reality integration) traject ga je het heden weer ervaren voor wat het werkelijk is, namelijk vaak verrassend onbelast.

Biografie / Over Wouter Klijn

Mijn naam is Wouter Klijn en na 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als project- en programma manager, ben ik in 2015 begonnen aan de opleiding tot PRI (past reality integration) therapeut.

Ik ben dit gaan doen, omdat tijdens mijn eigen scheiding in 2012, ik heb gemerkt hoe zeer PRI mij, mijn ex en mijn kinderen heeft geholpen om er geen vechtscheiding van te maken. Maar juist goed het onderscheid te kunnen maken tussen "wat gebeurt er nu echt" en "wat gebeurt er volgens mijn perceptie"

Mijn belangrijkste kwaliteiten, die ik terugkrijg van mijn cliënten zijn: dat ik goed luister en meevoel met de cliënt. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mijn cliënt en zijn verhaal. Daarbij leef ik me in in mijn cliënt zonder een oordeel over de cliënt. Ik ben rustig van stem en gedrag en geef vertrouwen. Ik bekijk situaties met een frisse blik en heb heldere ideeën. Cliënten ervaren mij als stabiel en met een krachtige aanwezigheid en mannelijke energie. Ook ben ik initiatiefrijk en kan ik waar nodig ook confronteren.

Op dit moment help ik cliënten met diverse hulpvragen van verkeren in een burn-out tot het hebben van een depressie en van boosheid tot juist geen gevoel hebben.  

Wouter Klijn coaching en therapie
Wouter Klijn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: