Gezondheid Natuurgeneeskunde

Healing Balance is de praktijk voor natuurgeneeskunde en coaching met de technieken van Nu
Haarlem

Natuurgeneeskundige consulten voor de behandeling van gezondheidsklachten, ​(voedings)intoleranties en allergieën.

Mijn consulten zijn erop gericht om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.  Een gezonde(re) levensstijl en voedingspatroon werkt preventief. Het helpt daarnaast om klachten als stress, vermoeidheid, allergieën, acne en depressie te verminderen of zelfs helemaal weg te nemen. Ik gebruik verschillende behandelmethoden en kies daarbij de methode die het beste past bij het gewenste resultaat.

Hieronder vind je een overzicht van door mij gebruikte technieken:

 • ​Bioresonantie. Een B.E.S.T. (Bio Energetische Stress Test) Behandeling brengt je gezondheid in beeld, compleet met een uitgebreide allergie en voedingsintolerantie test. Door middel van analyse wordt vastgesteld waar stress, belasting en ontwikkeling van ziekten in je lichaam plaatsvinden. 
 • NAET- Allergie Eliminatie Techniek. Met deze unieke methode kunnen de onderliggende oorzaken van allergieën aangepakt en geëlimineerd worden. 
 • Dorn Therapie. De pijnloze en effectieve methode bij Rug- en nekklachten. 
 • Healing en Coaching met o.a. Adem je Vrij sessies. Met deze technieken kun je stress- en lichamelijke klachten maar ook blokkerende overtuigingen, angsten en negatieve zelfbeelden opruimen.
 • Als medium en healer help ik je de blokkades  uit het verleden naar boven te halen. Door deze blokkades kun je het gevoel hebben dat je vastloopt op verschillende levensgebieden. 
 • Thèta Healing, Adem je Vrij sessies, EFT en EMDR pas ik in mijn praktijk toe bij zowel lichamelijke klachten als bij emotionele stress en blokkades op gebieden van bijvoorbeeld werk en relaties maar ook bij kinderen en het vergroten van hun emotionele weerbaarheid. De coaching met Thèta Healing en de andere technieken die ik toepas zie ik als een belangrijke schakel in het geheel van bewustwording en heling.

Bel of mail gerust voor een kennismaking en/of meer informatie!

Biografie / Over Annelies de Vreeze

Ik ben Annelies de Vreeze, ​Energetisch en Natuurgeneeskundig Therapeut en LifeCoach. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mijn cliënten, op holistische wijze, op weg naar Heelheid.

Enkele jaren geleden had ik gezondheidsklachten en ben daar toen in relatief korte tijd vanaf gekomen met bioresonantie. Ik was zo enthousiast over het resultaat dat ik besloot anderen te helpen via deze natuurlijke en effectieve geneeswijze.

Ik ben natuurgeneeskundige opleidingen gaan volgen, toegespitst op bioresonantie therapie en NAET. En vervolgens energetische therapieën zoals Thèta Healing.  Inmiddels heb ik met deze behandelingen jong en oud van hun gezondheidsproblemen af kunnen helpen.

Mijn pad op weg naar heelheid heb ik onder andere afgelegd door mijn leertijd bij een Noord Amerikaanse medicijnman. Hij leerde mij de kunst van het Lucide (bewust) dromen. Een kunst die in Noord Amerikaanse Indiaanse stammen  werd doorgegeven. In het kort komt het erop neer dat het je leert om je bewust te zijn van je (emotionele, lichamelijke en spirituele) blokkades en deze los te helen om meer het leven te kunnen leiden vanuit je Hart en zelf keuzes te maken. Mijn ervaringen heb ik beschreven in mijn boek: Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid. 

Een overzicht van door mij afgeronde opleidingen:

 • NAET - Nambudripad Allergy Elimination Technique, NAET Europe 
 • HBO Natuurgeneeskundig bioresonantietherapeut, Total Health Clinic
 • HBO Medische Basiskennis, NOGG 
 • Oorspronkelijke weg van genezing, Energiewerk 
 • Dorn therapie, Dorn Instituut Idelette Eijgelaar 
 • ThètaHealing, Thetahealing Nederland
 • Arthur Findlay College, Londen
 • Trance Healing
 • Soulretrieval en je dromen meesteren, Olga Kharitidi 
 • Basis Aurareading
 • Ho’ponopono, door Dr. Ihaleakala Hew Len

Ik ben BATC zorgverlener. Behandelingen worden (gedeeltelijk)  vergoed door de meeste aanvullende ziektekostenverzekeraars, een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig.

Healing Balance Praktijk voor Natuurgerichte Therapieen
Annelies de Vreeze

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: