Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Choose to shine: talent coaching voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkelingen in Santpoort
Santpoort

HPM Talent Coaching is er voor iedereen die op zoek is naar inzicht en ontwikkeling. Of je nu oud of jong bent, man, vrouw of bedrijf - met welke vraag of uitdaging je ook zit, ik help je een antwoord, jouw drijfveer en motivatie te vinden.

Op de manier die bij jou past. Met aandacht en passie en altijd hoogst persoonlijk. Het is namelijk mijn overtuiging dat door talentcoaching en een oprecht positieve aandacht, jouw ideeën en gedachten op hun plaats vallen en er beweging komt. Choose to shine is dan een logisch gevolg.

Choose to shine! is een korte module op basis van ACT. Concreet betekent dit dat ik in een traject op zoek ga naar jouw hoogst persoonlijke drijfveer waar vanuit je kunt schitteren. Het gaat om jouw rode draad in je leven. Het staat voor jouw persoonlijke waarden, jouw Why en het is waar jij 's ochtends je bed voor uit komt. Ben je nieuwsgierig naar jouw hoogst persoonlijke drijfveer en wil je die woorden gaan geven in een traject? Je bent online van harte welkom en als het kan ook in Santpoort Noord!

  • Life coaching voor persoonlijke groei en verbinding met je jezelf
  • Loopbaancoaching voor groei in je functie door bewustwording van je keuzes en mogelijkheden, zodat je je in kan zetten als preventie voor uitval
  • Teamcoaching voor groei & ontwikkeling van gedrag en inzichten, gericht op samenwerking

Biografie / Over Miriam van der Zee

HPM dat is mijn bedrijf en dat ben ik. HPM staat voor Hoogst Persoonlijk Miriam. 

Mijn naam is Miriam van der Zee, geboren in april 1969 en geniet van het leven als moeder van een dochter van 9, als levenspartner van mijn lief en als familiemens. Vanuit de horeca, het horecaonderwijs, organisatieadvies en een coachopleiding ben ik in 2004 als loopbaancoach en jobcoach begonnen. In de periode van 2005 tot 2015 heb ik veel als trainer gewerkt voor projecten met aandacht voor communicatie en gedrag uit onmacht in plaats van onwil.

Inmiddels werk ik het liefst als talentcoach voor persoonlijke ontwikkeling. Het coachen vanuit mijn eigen HPM drijfveer is de rode draad in mijn carrière. Dat is wat mij het meest raakt en verbindt met mijn waarden. Ik werk voor eigen opdrachtgevers en als freelancer met 2 landelijk opererende bureaus. Voor Bureau Streefkerk werk ik als loopbaancoach en voor BeauAvis werk ik als consultant coach in bedrijfsmaatschappelijke trajecten. In alle trajecten ben ik altijd intuïtief en pragmatisch, eerlijk en relativerend, oprecht en authentiek.

Het ontdekken van wat jou drijft wat je doet en waar jij blij van wordt is mijn uitgangspunt. Het benoemen van jouw waarden is hierbij de rode draad. Ik maak hierbij gebruik van de inzichten van ACT. ACT leert je een zachtaardige houding aan te nemen ten aanzien van alles wat je denkt, voelt en ervaart, terwijl je tegelijkertijd op weg gaat om je doelen en dromen te verwezenlijken. Oftewel, Choose to shine!

HPM Talent Coaching
Miriam van der Zee

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: