Welzijn Sport en Beweging

Holistic Personal Training & Coaching
Haarlem

Bij Train2release Holistic Personal Gym werken we via onze holistische aanpak aan de balans tussen lichaam en geest. We bieden een plek om je op fysiek, mentaal én spiritueel niveau te ontwikkelen.

Onze sportschool in Haarlem is benoemd tot beste personal gym van Noord Holland en dat is iets om trots op te zijn. Wij bieden zowel Personal Training, Small Group Training als Vitaliteitscoaching aan. Er staan zowel fysieke trainingen op het programma als spirituele- en ontspanningslessen. In alle takken bieden wij veel mogelijkheden en variatie.

Tevens bieden wij voedingsprogramma’s en mind lessen op maat door middel van ons Personal Health Plan. Ons Personal health plan staat voor opnieuw in je eigen kracht staan; je fit en vitaal voelen. Een totaalplaatje aan training, voeding, mindlessen (o.a. creëren van innerlijke rust en balans) én persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen, eisen en dagelijkse bezigheden. 

Onze holistische aanpak zorgt voor een volledige balans.

Biografie / Over Faziel Khodabaks

Al meer dan 10 jaar is Faziel specialist op het gebied van sport, voeding en metal power. Door zijn jarenlange ervaring in de sportbranche, weet hij precies wat “The Key 2 Succes” is om zowel fysieke als mentale doelstellingen te bereiken.

Bij zijn klanten staat Faziel bekend om zijn unieke, holistische aanpak. Zij hadden in de eerste instantie alleen een fysieke doelstelling, die zij na jarenlang proberen maar niet wisten te behalen. Stuk voor stuk hadden zij (onbewust) in meer of mindere mate ook te maken met faalangst, een negatief zelfbeeld, of hoge werkdruk. We zijn ons hier vaak blijkbaar niet, of veel te laat, van bewust.

Faziel weet als geen ander welke negatieve effecten mentale blokkades op termijn voor invloed kunnen hebben op jouw lijf. Het gaat om het creëren van een gezondere lifestyle en dat gaat veel verder dan fysieke training alleen. Faziel gelooft dat mentale kracht van grotere waarde is dan vaak wordt gedacht. Hoe groter de mentale kracht, hoe groter de kans dat fysieke doelstellingen worden behaald!

Zijn visie? “Every body, spirit and mind matters. Het gaat erom dat jij het jezelf gunt om jouw doelen waar te maken en de persoon te worden die jij wilt zijn.

Train2Release
Faziel Khodabaks

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: