Gezondheid Verhuur Accommodaties

Ruime, nette praktijkruimte (40m²) te Spaarnwoude, per dag of dagdeel te huren.
Haarlem

De praktijkruimte bevindt zich in een bescheiden complex aan de Kromhoutlaan van Haarlem - Spaarnwoude. Het biedt eveneens voldoende ruimte voor behandelingen en oefeningen waar bewegingsvrijheid voor nodig is. Er is thee en koffie voor de cliënten aanwezig, wat bereidt kan worden in de gedeelde keuken van het complex. Voor administratief werk is er een bureau beschikbaar. Wat betreft verlichting kan gekozen worden tussen helder en neutraal licht, of gekleurde en schemerbelichting.

Het complex biedt ook toiletten, een wachtruimte en een berging waar eventueel extra stoelen vandaan kunnen worden gehaald.

Biografie / Over Rick Evenhuis

Wij zijn al enige tijd een team van psychologen, maar hebben het altijd zonde gevonden hoeveel tijd er bestaat tussen nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, en het moment waarop het brede publiek hiervan kan profiteren.

Het gebruik van virtual reality in het bestrijden van psychische problemen is hiervan een zeer bekend voorbeeld. Hoewel de effectiviteit inmiddels veelvuldig is bewezen, lijkt er nog geen praktijk te zijn opgericht die zich gespecialiseerd heeft in deze moderne behandelmethode.

Met Malintis proberen wij de brug tussen de modernste medische ontwikkelingen en de mens zo klein en toegankelijk mogelijk te maken.

Een groot deel van onze tijd besteden wij aan de ontwikkeling van nieuwe VR-programma's. Gedurende deze tijd kunnen wij onze behandelruimte te huur aanbieden voor iedere geïnteresseerde zorgverlener die een praktijkruimte zoekt!

Malintis - De Praktijk voor VR Therapie
Rick Evenhuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.