Welzijn Grafisch- en Webdesign

Van jouw verhaal naar beeldtaal
Haarlem

Of het nu gaat om de identiteit van je bedrijf of om een boekomslag, wat de opdracht ook is, er zit altijd een verhaal achter. Dat verhaal vertalen wij voor jou naar een passend visueel geheel. Met de juiste grafische-, of illustratieve oplossing voor jouw communicatie uitingen zet je jouw verhaal kracht bij.

Wij beeldmakers kunnen effectief aan de slag als het verhaal staat. Dat is de kapstok waar wij alles aan ophangen. Maar juist het opstellen van een goed en passend verhaal blijkt in de praktijk niet altijd een eenvoudige opgave. Ook hierbij geven wij advies. 

Ben je nog niet toe aan een ontwerptraject voor jouw bedrijf of project, maar wil je wel graag advies inwinnen, een richtlijn vinden voor je huisstijl of hulp bij het vormen van je bedrijfsverhaal? We helpen je graag op weg door middel van één van onze oriëntatiesessies of workshops. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Biografie / Over Marijn en Christel

Wij zijn Marijn en Christel. Ontwerpen en tekenen bracht ons samen. We studeerden, we groeiden op en groeiden uit tot beeldmakers. Ons kantoor is ons atelier en ons atelier is onze speeltuin. Hier vertalen we verhalen naar beeldtaal.

Tijd, opleiding en ervaring heeft ons een heel scala aan tools gegeven om ons te specialiseren binnen diverse segmenten van ons vakgebied. Echter, de kracht van het ontwerpvak ligt vooral in de mogelijkheid tot inleven. Elk ontwerptraject begint bij ons dan ook met luisteren. Je bent bij ons daarom altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. 

Als alom beeldmakers op het gebied van illustratie en grafisch ontwerp leggen wij ons niet alleen toe op de toegepaste kunst, maar ook op de vrije markt. Marijn heeft zich ontwikkeld als illustrator voor de jongere doelgroep en Christel als beeldend kunstenaar in de tekenkunst.

Podivium - beeldmakers
Marijn en Christel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: