Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Krachtige keuzes maken met je hoofd en hart
Haarlem

Loopbaancoaching: Resultaatgericht aan de slag met je je hoofd en hart!

Je wilt wel anders, maar waar te beginnen?
Blijf je dit doen tot je pensioen?
Je wilt betekenisvoller werken en leven, maar hoe doe je dat?
Je bent overal ingerold, maar wat wil je nu zelf?
Ben je een twijfelaar die niet van zijn plaats komt?

Wat levert loopbaancoaching je op

  • Je hebt krachtige keuzes gemaakt en knopen doorgehakt.
  • Je gaat doen wat bij jouw kwaliteiten, werkervaring en persoonlijke situatie past.
  • Ja maren, twijfels en andere beren op je weg zijn vervangen door helpende gedachten.
  • Je weet welke concrete vervolg stappen te zetten en bent in actie gekomen.

Werkwijze

Er zijn meerdere manieren om van A naar (plan) B te komen en dus ook om antwoord te krijgen op jouw specifieke loopbaanvraag. De route die hierbij past is afgestemd op jouw situatie en leerstijl.Om die reden werk ik niet met vast modules, maar met maatwerkopdrachten.

  • De werkvormen zijn afgestemd op bezinning & gevoel  (hoofd & hart) alsmede op ‘doen & actie’  en de verbinding tussen beiden (hoofd/ hart/handen).
  • Combinatie van afspraken op kantoor en wandelcoaching; aandacht voor mindset en mindfulness, creatieve- en beeldtaal oefeningen

Praktisch

  • vrijblijvend kennismakingsgesprek na telefonisch contact
  • afspraken op kantoor en/of in de natuur
  • kosten: om coaching betaalbaar te houden wordt onderscheid gemaakt tussen particulier-en werkgever tarief. Zie de website.

Biografie / Over Esther von Faber

Als senior loopbaan- en stress/burnout professional heb ik ruim 17 jaar ervaring met stress- en burnout herstel, loopbaancoaching, personal coaching, zingeving en wandelcoaching in combinatie met mindfulness. Werk maakt onderdeel uit van je leven als totaliteit. Vanuit deze visie is er aandacht voor de werk/privé balans en je persoonlijke omstandigheden.

Als erkend NOLOC loopbaanprofessional heb ik de Post HBO opleiding voor loopbaanadviseur gevolgd bij Bureau Hoogendijk; Deze is specifiek gericht op loopbaan-en zingevingscoaching. Voor mijn verdere persoonlijke- en professionele ontwikkeling heb ik deelgenomen aan de 3 jarige coaching- en bewustzijnstraining bij de School voor Zijnoriëntatie (vergelijkbaar met mindfulness). Dit is vormend geweest voor mijn levenshouding en visie.

  • Als stress- en burnoutcoach ben ik opgeleid door het CSR centrum. ‘CSR’ staat voor Chronisch Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress. Dit kennis- en opleidingscentrum heeft de CSR-methode ontwikkeld dat zich kenmerkt door een integrale en methodische aanpak van stress en burnout op drie niveaus: lichaam, psyche en gedrag.

Een leven lang leren als persoon en professional is wat mij kenmerkt. Inmiddels heb ik aan een reeks van leergangen en workshops deelgenomen, zoals oplossingsgericht coachen, beeldend coachen met emoties, voice dialogue, organisatie opstellingen, biografisch schrijven etc.

Mijn werkende leven ben ik gestart in de arbeidsre-integratie waar ik ruim 10 jaar werkzaam ben geweest. Daarna heb ik als loopbaan-en transitie coach gewerkt voor oa. Achmea, Delta Lloyd, Randstad en ROC van Amsterdam; ook ben ik als docent 'loopbaanbegeleiding' werkzaam geweest bij de Hogeschool Personeel & Arbeid.

Von Faber Consult
Esther von Faber

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: