Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

WandelGeluk - Inspirerende wandelcoaching voor een positieve mindset
Zandvoort

Zit je niet lekker in je vel of heb je last van depressieve gevoelens? Misschien is wandelcoaching wel iets voor jou! Wandelcoaching met WandelGeluk is gezond bewegen in prachtige natuurgebieden, bewust omgaan met je lichaam, je leven en je gedachten.

Bij Wandelcoaching wordt de natuur zo optimaal mogelijk ingezet als hulpmiddel en dat is dan ook mijn ruime praktijkruimte. We gaan tijdens een gezonde wandeling werken aan een positieve mindset om zodoende de strijd aan te gaan met depressieve gevoelens, verslavingen, burnout of om fysiek en mentaal weer in beweging te komen. Een inspirerend en vertrouwelijk gesprek van mens tot mens kan natuurlijk ook, waarbij de rust van de natuur alle ruimte biedt.

We gaan bij voorkeur wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ingang Zandvoortselaan (de ingang bij de Oase of Panneland in Vogelenzang behoort ook tot de mogelijkheden). Daarnaast is het ook mogelijk om te wandelen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland (via Bloemendaal aan Zee of via Het Wed in Bloemendaal nabij Overveen).

Maar ook Haarlem biedt uitstekende mogelijkheden voor een wandeling; bijvoorbeeld in de Haarlemmerhout of langs het prachtige Spaarne. En bij Duinlust in Overveen ligt ook een bijzonder mooi wandelgebied. Keuze genoeg in de omgeving van Zandvoort, Haarlem en Bloemendaal.

Overigens is Wandelcoaching geschikt voor bijna iedereen, ook als je conditie niet helemaal 100% is. En voor wie slecht ter been is heb ik een aangepast programma of indien gewenst een rolstoel, ook op het strand.

Biografie / Over Rob Spruyt

Mijn naam is Rob Spruyt, ik ben Wandelcoach in Zandvoort en ik nodig je uit voor een inspirerende wandeling om af te rekenen met depressieve gevoelens, verslavingen of voor een inspirerend gesprek van mens tot mens.

Mijn passie is mensen helpen en ik zet me graag in om samen met jou te werken aan een positieve mindset. Geluk, zelfontwikkeling, bewust-zijn en gezondheid staan bij mij op de eerste plaats en ik wil je graag leren wat jij kunt doen om gezonder te worden, gelukkiger te leven en om te gaan met tegenslagen.

WandelGeluk
Rob Spruyt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.