Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness training (MBSR), coaching, workshops en meer voor particulier en bedrijven
Bloemendaal

Wat kan een mindfulness training voor jou betekenen

Een drukke baan, gezin, familie, vrienden, hobby’s, social media en sport, het heeft allemaal een plek in onze drukke schema’s. Vaak hebben we het gevoel zelf geen controle meer te hebben en geleefd te worden door onze agenda, door anderen en door alles wat ‘moet’.

Door alle drukte verliezen veel mensen het contact met zichzelf, hun eigenwaarde, wensen en waarheid. Met mindfulness leer je weer dichter bij jezelf te komen en te blijven. Wat is er nu echt belangrijk in het leven?

Tijdens de mindfulness training krijg je je leven meer in eigen hand. Je leert jezelf beter kennen, wordt milder voor jezelf en voor de wereld om je heen. Zodoende ben je in staat de kwaliteit van je leven te verbeteren. Je krijgt vaardigheden aangereikt om de momenten waarin je wordt uitgedaagd, op een rustige en milde manier tegemoet te treden. Je merkt eerder op waar jouw grenzen liggen zodat je beter in balans blijft. Je leert opmerkzaamheid en vriendelijke aandacht voor jezelf te ontwikkelen en een accepterende houding aan te nemen.

Nieuwsgierig geworden naar wat mindfulness nog meer voor jou kan betekenen? Bel of mail gecertificeerd mindfulnesstrainer Jolanda van der Heijden van JHCoaching voor het maken van een kosteloos en vrijblijvende telefonische afspraak of stuur een mail.

Biografie / Over Jolanda van der Heijden

Hi, mijn naam is Jolanda van der Heijden (1965), gecertificeerd mindfulnesstrainer hoogste categorie. Mijn bedrijf heet: JHCoaching en mijn website: passie4mindfulness. Ook ben ik werkzaam bij een internationaal bedrijf. Ik ben getrouwd, we hebben 2 kinderen van 19 en 20 jaar. In mijn vrije tijd vind je mij in de moestuin en studeer ik Geestelijke Heelkunde. Ik geniet volop van het leven.

Mijn hele leven heb ik mij beziggehouden met de juiste balans tussen werk/privé en mezelf afgevraagd: Hoe ervaar ik zo weinig mogelijk stress, waar krijg ik energie van en hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen?

Tijdens het volgen van een 8-weekse mindfulness training (MBSR) is mijn passie voor mindfulness ontstaan. De opleiding voor mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Ik ben op Vipassana retraites geweest en dagelijks beoefen ik mindfulness en mediteer ik.

De kennis die ik geleerd heb, wil ik graag overbrengen op jou. Met mindfulness kom je meer in balans. Het brengt rust, concentratie, creativiteit, pro-activiteit, autonomie en verbinding met jezelf en anderen om je heen. Mindfulness staat voor mij gelijk aan levenskunst. Hoe leef je je leven. Hoe doe jij dat eigenlijk?

Mind full of mindful?

JHCoaching, voor de particulier en het bedrijfsleven: Mindfulness trainingen (MBSR en mindful werken), stilte dagen, stilte wandelingen, workshops, meditatie les, mindfulness in de duinen, mindful hardlopen, mindful yoga en 1:1 mindfulness coaching

JHCoaching
Jolanda van der Heijden

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: