Persoonlijke groei Communicatie en presentatie

Cirkel van Verandering
Haarlem

Cirkel van verandering

Workshop gebaseerd op intentie cirkels van Steffan Seykens, organisatie psycholoog.

Voor wie? 

Voor iedereen die zijn verlangens wil verwezenlijken en hiermee zichtbaarder en succesvoller wil worden.

Wat ga ik bereiken met deze cirkel?

Deze cirkels zijn een krachtig instrument om je eigen gedrag op een positief confronterende manier te spiegelen waarin je ontdekt hoe makkelijk je terugvalt in oude gewoonten.

Na subtiele interventies, geduld en doorzettingsvermogen kom je bij dat wat nodig is om je diepere verlangens, intenties en veranderd gedrag in de praktijk te brengen.

Doel en de effecten van de training

Wanneer je het lef hebt zelfstandig(e) te worden, dan weet je dat je ergens goed in bent en dat je iets moois te bieden hebt. En toch als jij naar buiten treedt kan je onzekerheid of twijfel voelen over wat je doet.

Dit maakt dat jij jezelf voor je omgeving gaat forceren en van jezelf weg raakt. Jouw verlangens worden hier waargemaakt vanuit het “werkelijk zijn” waardoor je uit je illusies en oude projecties stapt.Tijdens deze training maak je de verbinding met de bron van jouw wens en creaties en dat heeft succes.

In deze effectieve training leer jij om zelf aan het roer te blijven, authentiek je zelf te zijn en je ruimte in te nemen. Vanuit het innemen van deze ruimte wordt duidelijk hoe oude patronen en aanpassingsgedrag jou weerhouden om jouw verlangen vorm te geven.

 Heb de kracht en moed om op je eigenheid te vertrouwen!

Biografie / Over Emilia Gransberg

Emilia Gransberg is Rebalancer, Ayurvedisch Massage Therapeut, Cirkel van verandering- en Mindfulness trainer.  Ze is een erkende body & mind specialist met meer dan 15 jaar ervaring als therapeut en trainer.

Haar achtergrond; HBO opleiding in fysiotherapie aangevuld met trainingen in de Osteopathie. Na een aantal jaar praktijkervaring in 2001 ontdekte ze dat emoties zich vastzetten in het lichaam en dat de traditionele behandelwijzen daar niet altijd een afdoend antwoord op hebben.

Ze is zich daardoor gaan specialiseren in trainingen en opleidingen met een holistische benadering. Zo heeft ze zich bekwaamd in meerdere disciplines zoals Familieopstellingen, Circel van Veranderingen, Mindfulness, Ayurveda en Rebalancing. Ze heeft de nodige ervaring en richt zich op een body aanpak, een mind aanpak en of een gedrags aanpak die elkaar versterken en elkaar aanvullen om de nodige spanning in het lijf en geest los te laten. 

Emilia heeft sinds ze in aanraking kwam met de haptotherapie opleiding in 2003 een passie voor natuurlijke genezing en gezondheid. Ze voelt het als haar missie om mensen te helpenen hun zelfhelend vermogen te bevorderen door meer zelfkennis en zelfliefde. Deze aanpak is nu in haar werk te vinden onder drie pijlers: lichaamswerk (Rebalancing/Ayurvedische behandelingen) , mindfulness en de cirkels van verandering. 

Word Wie Je Bent
Emilia Gransberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.