Welzijn Massage

Diverse massagevormen
Haarlem

Bij mij kun je terecht voor verschillende soorten massage.

Denk aan diverse technieken over de kleding heen, zoals stoelmassage of shantalamassage. Maar ook thaise yoga massage is een massage die over de kleding heen kan plaatsvinden. Hoewel verschillende rekkingen ook in een ontspanningsmassage geintegreerd kunnen worden.

De ontspanningsmassage kan ook gecomineerd worden met aromatherapie. Maar je kunt ook kiezen voor de aromatouch- massage. Een diep ontspannende behandeling met verschillende essentiele olieen.

Naast al deze vormen kun je ook nog kiezen voor een hotstone-massage of een klankschaalmassage. Elke massage kan ook in combinatie met healing gegeven worden. Kortom, genoeg mogelijkheden.

Biografie / Over Patricia Jansen

Ik ben Patricia Jansen en in mijn praktijk vind ik het leuk om verschillende interesses te combineren.

Ik houd van veel verschillende dingen, maar een ding heeft altijd mijn interesse en dat is de mens.Van kinds af aan, luisterde ik al naar de verhalen die mensen, ook vreemde mensen, mij vertelden over zichzelf. Het was dan ook niet verrassend dat ik in de ouderenzorg terecht kwam. Al heb ik eerst nog heel wat anders gedaan, maar het er willen zijn voor mensen, zat nu eenmaal in mijn bloed.

Alleen is het luisteren naar iemands verhaal in de ouderenzorg een ondergeschoven kindje en ik vind het fijn om daar aandacht aan te geven, vandaar dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet.Het verhaal van iemand, spreekt mij aan. Wat beweegt iemand, dat vind ik interessant. Maar ook, het begeleiden in een veranderingsproces vind ik mooi. Soms is het voldoende om te luisteren, soms zijn het de vragen die ik stel die verduidelijking geven aan de ander.

Ik weet hoe het is om ver van jezelf weg te zijn, ik weet ook hoe het is om helemaal bij jezelf te zijn. En dat laatste gun ik een ander ook graag.In mijn zoektocht naar mezelf, heb ik veel verschillende opleidingen en cursussen gedaan, waaronder ook healing en reading, en daar maak ik gebruik van evenals van mijn levenservaring.

Innerbeing; centrum voor welzijn en spiritualiteit.
Patricia Jansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: