Persoonlijke groei Counselling

Spiritueel counselor en healer
Haarlem

In de praktijk kunt u terecht voor consulten, waarbij u kunt kiezen voor counseling of healing&reading. Vaak kunnen dat meerdere afspraken zijn, gericht op een bepaalde vraag of klacht.Verder kunt u ook terecht voor ontspannende massages.

De technieken die ik gebruik, kunnen over de kleding heen plaatsvinden. Dus mocht u, om wat voor reden ook, liever uw kleding aanhouden, maar toch de helende kracht van aanraking willen ervaren, dan bent u op het juiste adres. Daarbij kan ik ook gebruik maken van klankschalen.Naast de consulten en de massages, kunt u in de praktijk ook terecht voor geleide meditaties en oefengroepjes op het gebied van mediumschap en trance.

Ook zullen er af en toe workshops/ trainingen en lezingen plaatsvinden.

Biografie / Over Patricia Jansen

Ik ben Patricia Jansen en in mijn praktijk vind ik het leuk om verschillende interesses te combineren.

Ik houd van veel verschillende dingen, maar een ding heeft altijd mijn interesse en dat is de mens.Van kinds af aan, luisterde ik al naar de verhalen die mensen, ook vreemde mensen, mij vertelden over zichzelf. Het was dan ook niet verrassend dat ik in de ouderenzorg terecht kwam. Al heb ik eerst nog heel wat anders gedaan, maar het er willen zijn voor mensen, zat nu eenmaal in mijn bloed.

Alleen is het luisteren naar iemands verhaal in de ouderenzorg een ondergeschoven kindje en ik vind het fijn om daar aandacht aan te geven, vandaar dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet.Het verhaal van iemand, spreekt mij aan. Wat beweegt iemand, dat vind ik interessant. Maar ook, het begeleiden in een veranderingsproces vind ik mooi. Soms is het voldoende om te luisteren, soms zijn het de vragen die ik stel die verduidelijking geven aan de ander.

Ik weet hoe het is om ver van jezelf weg te zijn, ik weet ook hoe het is om helemaal bij jezelf te zijn. En dat laatste gun ik een ander ook graag.In mijn zoektocht naar mezelf, heb ik veel verschillende opleidingen en cursussen gedaan, waaronder ook healing en reading, en daar maak ik gebruik van evenals van mijn levenservaring.

Innerbeing; centrum voor welzijn en spiritualiteit.
Patricia Jansen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: