Persoonlijke groei Yoga

Yuj Yoga, Pranayama, Meditatie en tantra
Haarlem

René geeft individuele les in yoga, pranayama, meditatie en tantra aan gevorderde beoefenaars, yogadocenten en aan docentenopleidingen.

René begeleidt mensen met vragen over omgaan met kundalini energie. Dit kunnen zowel mensen zijn die hier zelf mee te maken hebben als partners, familie of naasten.

Samen met partner Marja Tol maakt René "De Tao van Levendige Relaties": relatiecoaching, cursussen en dagworkshops die regelmatig in Haarlem worden georganiseerd (zie agenda bewust Haarlem).

Biografie / Over Rene Tol

Samen met mijn vrouw Marja organiseer ik "De Tao van Levendige Relaties" workshops en cursussen voor stellen. Ik geef sinds 1978 yogales en beoefen zelf sinds 1968 intensief yoga en meditatie.

In 1998 ontwikkelde zich dat naar tantra en onze tantra ervaring heeft geleid tot de individuele tantra lessen die Marja en ik sinds 2008 geven. Het werken in groepen bleek leuk en effectief, dus zijn we met veel plezier workshops en cursussen gaan organiseren.

Naast onze gezamenlijke workshops en cursussen geef ik zelf yogales aan groepen en individueel en geef ik bijscholingen aan yogadocenten in tantra en omgaan met kundalini energie. Ik zit in het bestuur van de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en ben daar voorzitter van de commissie bijscholingen.

Yuj Advies
Rene Tol

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.