Gezondheid Natuurgeneeskunde

Producent van en groothandel in nano mineralen
Heemstede

The Health Factory  is een producent en groothandel van nano mineralen en geeft lezingen en trainingen over het belang van mineralen in het algemeen en edelmetalen in het bijzonder.

The Health Factory produceert colloidale nano mineralen, zoals zilver, goud en magnesium en distribueert deze aan gezondheidswinkels zoals drogisterij van der Pigge, vele therapeutische praktijken en aan gespecialiseerde webshops.

Wij zijn actief in heel Nederland en in het buitenland, maar als bedrijf afkomstig uit deze regio willen we onze bijzondere producten graag breed uitdragen in Haarlem en omstreken. 

Biografie / Over The Health Factory BV

Een natuurlijke en gezonde levensstijl is een belangrijk onderdeel van een gelukkig leven. 

The Health Factory heeft beproefde methoden onderzocht die je leven gezonder maken. Er is een overvloed aan gezondheidsproducten in de handel en wij hebben ons de taak gesteld om de beste en meest werkzame producten aan te bieden die je je gewoon gelukkiger en gezonder laat voelen. 

Door de jaren heen heeft ons bedrijf natuurlijke gezondheidsproducten aan duizenden tevreden klanten geleverd waarbij we altijd gestreefd hebben om onze klanten te helpen een gezonder leven te leiden

The Health Factory BV
The Health Factory BV

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.