Persoonlijke groei Yoga

Vinyasa Flow, Yin, Hatha, Zwangerschapsyoga, Kinderyoga, Sup Yoga, Strand Yoga
Haarlem

Glow Yogastudio in het hart van Haarlem! Twee prachtige zalen, een fijne sfeer en persoonlijke aandacht.

Begin je met yoga? Zoek je verdieping? 7 dagen per week zijn er yogalessen voor alle niveaus. Meer dan 30 lessen per week waaronder Vinyasa Flow, Yin, Hatha, Yin & Yang, Kinderyoga en Zwangerschapsyoga (prenatal & postnatal).

Ook kun je bij ons diverse workshops, cursussen en trainingen volgen met bekende (inter)nationale docenten.

Biografie / Over Claudia van der Tier

Claudia, eigenaresse van Glow Yogastudio staat bekend om haar vloeiende, creatieve en enthousiaste lessen waarin het creëren van harmonie tussen lichaam en geest centraal staat.

  • “Mensen samenbrengen, vrolijkheid en enthousiasme verspreiden en een lach toveren op je gezicht! Dat is mijn missie! Ik geloof dat we door yoga, beweging, bewustwording en plezier ons leven wat lichter en vrolijker kunnen maken en ons kunnen openstellen voor alles wat het leven ons te bieden heeft!”

Ruim 7 jaar geeft Claudia nu les op verschillende plekken in binnen- en buitenland. Diverse opleidingen, cursussen en workshops verder, werd het tijd voor een volgende stap. Een ‘leap of faith’, een sprong in het diepe..Pop-up Yoga Haarlem, opgebloeid in maart 2015, is vanaf maart 2016 uitgegroeid in Glow Yogastudio, gevestigd in centrum Haarlem.

  • “Ongelooflijk trots en dankbaar voor de enorme support en steun die ik heb mogen ontvangen, deel ik hier, samen met de rest van het team, onze passie voor yoga en beweging”.

Ze organiseert diverse yoga retreats (bijvoorbeeld ski en yoga!), assisteert internationale docenten bij workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Ook staat ze regelmatig op de werkvloer bij bedrijven en verder vind je haar op zondagochtend op het strand in Zandvoort.

“Yoga is een fantastische reis, zonder einde! Het heeft me enorm veel gebracht en ik hoop jou daarmee te kunnen inspireren! Ga je mee op reis?”

Glow Yogastudio Haarlem
Claudia van der Tier

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: