Gezondheid Acupunctuur

Acupunctuur Haarlem, Willem Pinksterboer
Haarlem

De opdracht van het behandelen is voor mij het op gang brengen van een genezend veranderingsproces. Daarbij kan alles horen van effectieve symptoombestrijding tot zingeving.

De oosterse geneeskunde heeft me uitgerust met een rijkdom aan gereedschappen om dat proces op gang te brengen. De zachte en pijnloze Toyohari acupunctuur uit Japan, Chinese kruiden, voedingsadviezen op basis van de vijf elementen, meridiaanrekkingen en oefeningen voor lichaam en geest. Ook het gesprek kan een belangrijke rol spelen. Daartoe integreerde ik westerse coachingsmodellen en het Chinese yin yang denken.

Zo kan ik u behandelen en begeleiden met een scala aan technieken die een duidelijk samenhangend geheel vormen. Klachten die ik vaak behandel zijn: pijnklachten, hoofdpijn & migraine, psychische klachten, burnout & overspannenheid, gynaecologische klachten. 

Als u meer wilt weten kunt u mijn website bezoeken, of u kunt een afspraak maken voor een kostenloos kennismakingsconsult. Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Biografie / Over Willem Pinksterboer

Willem Pinksterboer (Lid NVA) werkt sinds 15 jaar fulltime als acupuncturist.

Direct na zijn afstuderen aan het Anglo Dutch Institute for Oriental Medicine besloot hij zijn werkzaamheden als fysiotherapeut op te geven om zich volledig toe te kunnen leggen op zijn passie: Oosterse geneeswijzen en de onderliggende filosofie. Hij volgde sindsdien de opleiding Chinese kruiden geneeskunst en specialiseerde zich middels intensieve nascholing in Japanse acupunctuur. Sinds enige jaren is hij als docent betrokken bij de acupunctuuropleiding TCMA.

  • In de afgelopen 15 jaar ontwikkelde zich zo een zeer persoonlijke benadering van de acupunctuur waarbij begrippen als kwaliteit, passie en persoonlijke aandacht centraal staan. Hij publiceert regelmatig artikelen op zijn blog en geeft hij lezingen.

Willem Pinksterboer is lid van de NVA (de Nederlandse vereniging voor Acupunctuur) en de de EBTA-NVT (Eur./Ned. Toyohari Vereniging).

Acupunctuur Haarlem, Praktijk voor oosterse geneeskunde
Willem Pinksterboer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: