Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Praktijk Path Coaching: Individuele coaching voor vrouwen
Heemstede

Ben jij die vrouw die zichzelf vergeten is in de zorg voor haar gezin? Heb je, nu er meer ruimte ontstaat voor jou, geen zicht op wie jij nu bent en wat jij nu wilt?!

Je realiseert je dat je je altijd hebt aangepast aan wat zich aandiende. Nu wil je meer vanuit jezelf vorm geven aan je leven. Je wilt dus aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

  • Wat zijn je kwaliteiten, verlangens, valkuilen en uitdagingen? Welke patronen passen je wellicht niet meer?

Je wilt het anders, maar je weet niet hoe en waar te beginnen. Als eerste stap kun je mijn gratis tips downloaden op mijn website. Hiermee kun je zelf alvast aan de slag om jezelf beter te leren kennen. Maar soms is het lastig alles in je eentje te doen...of ben je zo gewend jezelf weg te cijferen dat in jezelf investeren onderaan je to-do-list komt...Het getuigt dan van kracht om hulp te vragen, want spijt hebben van wat je niet gedaan hebt is vreselijk.

  • Ik begeleid je graag om tot antwoorden te komen op jouw levensvragen. In mijn coachings traject begeleid ik jou weer richting en inhoud te geven aan je leven. Zo neem je de regie weer in handen.

Als je dit traject hebt doorlopen heb je helder wie jij bent en wat jij nu wilt, waardoor je de keuzes kunt gaan maken om voor jezelf een betekenisvol leven te leiden naast het leven met je gezin.

Biografie / Over Annette Schutte

Destijds bracht mijn werk als fysiotherapeute mij niet meer de voldoening als voorheen.

Wat mij in mijn werk enorm interesseerde waren de verhalen die mensen mij vertelden; hun familiegeschiedenis, hun eigenschappen en hun drijfveren. De rode draad hierin te ontdekken boeide mij enorm. De psychologische kant trok mij steeds meer. Zo kwam ik, tijdens mijn zoektocht, in aanraking met een 4-jarige psychoanalytische opleiding (post hbo), die mij precies die kennis bood waarnaar ik zo verlangde.

Ik ontdekte heel veel over mijzelf en de dieperliggende oorzaak van mijn levensvragen. Door de inzichten te doorleven en doorvoelen, heb ik meer vanuit mezelf mijn leven vorm kunnen geven. Hierdoor heb ik voor mezelf een “rijker” leven kunnen creëren.

Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en begeleid ik mensen in hun persoonlijk ontwikkelingsproces. 

  • Ik ben oprecht en integer.
  • Ik kan goed luisteren.
  • Mijn begeleiding is persoonlijk en sluit altijd aan op jouw vragen en knelpunten.
  • Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, diepgang en met een gezonde dosis humor.

Wat mij blijft boeien zijn de diepste drijfveren van mijn cliënten en hun, niet-onderkende, innerlijke kracht tot persoonlijke groei. Hierin ligt dan ook mijn uitgangspunt en vertrouwen. Mijn visie op onze persoonlijke ontwikkeling is dat je je kansen in het leven moet pakken. Just do it!

  • Zet een eerste stap; de wereld houdt niet op te bestaan, jij houdt niet op te bestaan. Je ervaringen maken dat je groeit als mens.

Ik ben het levende voorbeeld en bewijs.

Path Coaching
Annette Schutte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: