Gezondheid Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde en Massage
Haarlem

Heb jij gezondheidsklachten en wil je graag onderzoeken wat natuurlijke middelen en goede voeding voor jou kunnen betekenen? Of ben je gezond en wil je graag je lichaam nog sterker maken en reinigen als preventie voor ziekten? Of gewoon een heerlijke massage?

Welkom bij Natuurgeneeskunst Haarlem. Mijn praktijk bevindt zich in het centrum van Haarlem. Wanneer je bij mij komt met een klacht, maak ik na een uitgebreid intake consult een gezondheidsplan. Ik werk met Medicinale Kruiden, Bachbloesems, Klei-pakkingen, verschillende Massagevormen en Voedingsadviezen. Alle therapieen zijn op elkaar afgestemd en 100% natuurlijk! Naast het gesprek, gebruik ik Iriscopie als extra diagnose middel. Ook begeleid ik detox-weken, deze zullen weer in maart starten!

Mijn passie ligt in de natuur. De kracht van de natuur en ervaren dat ieder element in de natuur zijn eigen rol heeft, vind ik magisch! Ik vind het erg waardevol om jezelf, je lichaam en je gevoel goed te leren kennen. Zo kun je steeds meer vertrouwen op je intuitie en leven vanuit je hart! Want je gezondheid is meer dan alleen je fysieke lichaam.

Biografie / Over Marly Schutselaars

Mijn naam is Marly Schutselaars. Ik woon sinds 2012 in Haarlem. Oorspronkelijk kom ik uit het zuiden van het land, Breda. Daar heb ik ook mijn eerste studie afgerond: Moleculaire Research, DNA onderzoek in het laboratorium. Gezondheid en geneeskunst hebben mij altijd geboeid.

Mijn passie ligt in de natuur. Er is niets mooiers, echters, puurders, krachtigers, zachters en mysterieuzer dan de natuur. Natuurgeneeskunst is voor mij de ideale combinatie. Ik vind het logisch om te genezen met stoffen die ons lichaam herkent, natuurlijke middelen, die niet forceren, organen belasten of voor bijwerkingen zorgen.

En interessant vind ik, waar ligt nu de oorzaak? En laten we die aanpakken! Dit vergt wel meer onderzoekstijd, eerlijkheid naar jezelf en verantwoordelijkheid. Maar dat vind ik alleen maar super interessant, omdat het écht is, je houdt niemand (vooral jezelf niet) meer voor de gek.

Mijn vak heb ik geleerd aan de hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem (HvNA). Dit is een 5-jarige HBO-opleiding, die is geaccrediteerd.

Natuurgeneeskunst
Marly Schutselaars

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: