Welzijn Dans & Beweging

Biodanza Haarlem met Jantine en Monique op maandagavond
Haarlem

Biodanza staat voor 'dans van het leven'. Voor ons gaat het daarbij om onze levenskracht, onze levenslust. Om onszelf in al onze uitersten te omarmen. En om al dansend de anderen te zien in al hun schoonheid.

Iedere maandagavond van 20 uur tot 22 uur dansen wij in 't Hart aan de Kleine Houtweg 18 (zaal 12). We dansen met een fijne groep mensen.

De groep heet nieuwe dansers van harte welkom. Op muziek uit alle windrichtingen dansen we de sterren van de hemel √©n komen we tot rust. Dansen werkt heel bevrijdend. We dansen onze ballast van ons af, komen in het NU en we krijgen nieuwe energie. Ons hoofd wordt steeds rustiger en ons hart gaat open. We genieten van de verbinding met onszelf, met elkaar en met het grotere geheel.

Biografie / Over Jantine en Monique

Jantine Gerbscheid en Monique ten Tusscher geven samen biodanza sinds begin 2007.

Biodanza is een eindeloze inspiratiebron in ons leven. We genieten ervan om de spanningen en zorgen van het dagelijks leven los te laten tijdens de dans. Al dansend komen we telkens weer thuis in ons lijf, bij onze gevoelens, in het NU. De muziek en de dans voeden ons hart en geven ons energie. We voelen noet dat we werken want we komen zelf ook iedere keer weer opgeladen uit de 'les'.

Jantine heeft een achtergrond van psychologie, bouwkunde, projectmanagement, onderwijs, training en coaching. Ze traint organisaties om anders te kijken naar balans en vitaliteit. Daarbij richt ze zich op de samenhang tussen gedachten, gevoelens, lichaam en energieniveau. Ze is pleitbezorger van de kracht van yin, die de aandacht richt op onze binnenwereld. (dans naar balans)

Monique heeft een (levens) coachingspraktijk in Amsterdam en Vilsteren (Unlimited Potential). Ze draagt graag bij aan de groei en bloei van de ziel en het ontluiken van ieders potentieel. Als je je leven vanuit je essentie leeft, leef je in een natuurlijke synchroniciteit en verbinding met anderen en met alle Leven. Eenheidsbewustzijn is wat haar drijft. Ze werkt als (levens)coach, trainer (o.a. in autonome vrouwenkracht) en mediator.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: