Persoonlijke groei Stemwerk & Stemcoaching

Zangcoach & Stembevrijder
Heemstede

Ontdek je eigen stem en zing moeiteloos
Iedereen kan zingen want iedereen heeft stem. Toch durven veel mensen zich te niet laten horen. Met stem-bevrijding ontdek jouw natuurlijke moeiteloze stem. Het is zingen zoals je bent. En vooral: zonder oordeel. We maken klanken, doen adem- en meditatieve oefeningen en we zingen. Er is geen goed of fout. En iedereen kan het.
Cursisten zeggen: "Ik ben gaan durven". "Mijn stem werd meer ontspannen en lager". "Ik voel me vrijer, opener.”

Hoe werkt stembevrijding?
We maken klanken, doen adem- en meditatieve oefeningen, en we zingen. We klinken zonder te hoeven presteren. Daardoor gaat er van alles in je lichaam trillen. Dat geeft ruimte en werkt ontspannend en bevrijdend. Er is geen goed of fout en iedereen kan het. Zo zingen....dat gun ik iedereen.

Je kunt terecht voor individuele lessen. En/of meedoen met de cursussen.

Biografie / Over Yvonne Weijers

Ik wist al heel jong dat ik wilde zingen. Ik was pas negen jaar toen ik mezelf gitaar leerde spelen en daarmee de liedjes begeleidde die ik graag zong. Van zingen kreeg ik toen al nooit genoeg. 

Al vroeg in mijn studietijd begon ik serieus met zanglessen en zong ik in popbandjes. Met een Zuid-Amerikaanse vriend studeerde ik bolero’s in en kwam ik in contact met o.a. de bossanova. Het is muziek die me altijd is blijven trekken. Later kwam daar de jazz bij. 

Door het experimenteren met deze diverse stijlen ontwikkelde ik mijn eigen geluid en mijn smaak: het werd een combinatie van jazz en latin. Net even anders. Het heerlijke van muziek is dat het nooit ophoudt. Er is altijd weer iets nieuws te ontdekken en je bent nooit uitgeleerd. Naast bekende jazz standards zoek ik altijd naar variatie. Ik daag mezelf en mijn muzikanten uit door met nieuwe ritmes, stijlen en ook talen aan de slag te gaan.

Ik speur naar nummers die net even anders zijn en die niet iedereen doet. Zo ontdekte ik mooie Spaanse en Brazialiaanse songs. Opzwepend zoals ‘Cachaca Mecanica’ of juist heel fragiel zoals ‘Contigo Aprendi’. Of heftig zoals ‘Yesterday is here’ van Tom Waits. Nederlandstalige muziek is m’n nieuwste uitdaging.

Zingen is echt mijn passie en dat deel ik graag met jou...

Yvonne Weijers Zangcoach & Stembevrijder
Yvonne Weijers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: