Welzijn Dans & Beweging

Soul Dance
Haarlem

Welkom op mijn pagina!
Ik ben Katharina Amaya Brinckmeier en woon in Haarlem. Ik heb een holistische coachingpraktijk, SoulSynergy, in Haarlem. Dansen is mijn passie al vanaf dat ik een klein meisje was, en dan het liefst op blote voeten. Al snel voelde ik dat dans meer was voor mij dan alleen maar het bewegen van ledematen. Ik gooide heel mijn ziel en zaligheid erin en dat doe ik nog steeds. Mijn inspiratie om Soul Dance in het leven te roepen is hieruit ontstaan.

Mijn opleidings- en trainingsachtergrond zijn:
Docente Bewegingsleer, intructeur Bewegingsanalyse van R.v. Laban, ADIM Bewegingstherapie, Ceatieve Dans, Mime, Biodanza, Authentic movement, Holistische Coaching & Procesbegeleiding, Eenergetisch healingwerk, Hartcoherentie coaching

Over Soul Dance:
We starten met een warming up om ons lichaam en energie te laten stromen en helemaal in het moemnt te komen. Middels speelse opdrachten ga je je lijf van je kruin tot je tenen ontdekken en in expressie brengen. Je danst op opdrachten op jezelf of met een ander. Je leert je potentieel van je lichaam kennen; van creatief bewegen werk je toe naar het waarnemen van je subtielere bewegingen van binneuit, de expressie van jouw ziel door jou heen. Ik maak hierbij gebruik van verschillende muziek stijlen. 
Het doel van Soul Dance is jouw unieke expressie en spontane bewegingen alle ruimte te geven en je bewustzijn van je lichaam en je ziel te verruimen tot meer eenheid.    
Wil je meer weten? ga naar de website: soul-dance

Biografie / Over Katharina Amaya

Hallo, Ik ben Katharina Amaya.

Dansen is mijn passie al vanaf dat ik een klein meisje was, en dan het liefst op blote voeten. Al snel voelde ik dat dans meer was voor mij dan alleen maar het bewegen van ledematen. Ik gooide heel mijn ziel en zaligheid erin en dat doe ik nog steeds. Mijn inspiratie om Soul Dance in het leven te roepen is hieruit ontstaan.

Soul Dance is een synthese van creatieve dans en bewegingsexpressie, ruimtelijk en energetisch bewustzijn en zielsverbinding.

Je ervaart hierdoor een verrijking en transformatie in je beweging, dans en leven.

Mijn achtergrond aan opleiding/trainingen:
Docente Bewegingsleer op basis van bewegingsanalyse van R. v. Laban, ADIM Bewegingstherapie, Creatieve Dans, Authentic movement, Effortless Coaching, Hartcoherentie coaching, Eenheidsheling, Dolphin Energy Healing, Activiteitenbegeleider GGZ (Mindful bewegen en Dansen van binnenuit)

Soul Dance
Katharina Amaya

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.