Welzijn Dans & Beweging

Soul Dance: Jouw unieke expressie alle ruimte geven
Haarlem

Het doel van Soul Dance is jouw unieke expressie en spontane bewegingen alle ruimte te geven en je bewustzijn van je lichaam en je ziel te verruimen tot meer eenheid. Via speelse opdrachten ga je je lijf ontdekken en in expressie brengen.   

We starten altijd met een warming up om ons lichaam en energie te laten stromen en helemaal in het moment te komen. Middels speelse opdrachten ga je je lijf van je kruin tot je tenen ontdekken en in expressie brengen. Je danst op opdrachten op jezelf of met een ander. 

Je leert je potentieel van je lichaam kennen; van creatief bewegen werk je toe naar het waarnemen van je subtielere bewegingen van binneuit, de expressie van jouw ziel door jou heen. Ik maak hierbij gebruik van verschillende muziek stijlen.

Biografie / Over Katharina Amaya

Dansen is mijn passie al vanaf dat ik een klein meisje was, en dan het liefst op blote voeten.
Al snel voelde ik dat dans meer was voor mij dan alleen maar het bewegen van ledematen. Ik gooide heel mijn ziel en zaligheid erin en dat doe ik nog steeds. Mijn inspiratie om Soul Dance in het leven te roepen is hieruit ontstaan.

Soul Dance is een synthese van creatieve dans en bewegingsexpressie, ruimtelijk en energetisch bewustzijn en zielsverbinding. Je ervaart hierdoor een verrijking en transformatie in je beweging, dans en leven.

Mijn achtergrond aan opleiding/trainingen:
Docente Bewegingsleer op basis van bewegingsanalyse van R. v. Laban, ADIM Bewegingstherapie, Creatieve Dans, Authentic movement, Effortless Coaching, Hartcoherentie coaching, Eenheidsheling, Dolphin Energy Healing, Activiteitenbegeleider GGZ (Mindful bewegen en Dansen van binnenuit)

Soul Dance
Katharina Amaya

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: