Welzijn Verhuur Accommodaties

Boerderij Landzicht: De mooiste locatie voor lifestyle-yoga & More, centraal en goed bereikbaar!
Velserbroek

Je bent van harte welkom op Boerderij Landzicht! We zijn gevestigd op de Hofgeesterweg 6 in de Velserbroek,(dicht bij Haarlem) gratis parkeren achter op het erf, goed bereikbaar met het Openbaar vervoer.

Je kunt bij ons ruimte huren per dagdeel, ideaal voor praktijkruimte, workshop of training of als je wekelijkse lessen wilt geven. Vraag naar de mogelijkheden als jij zin hebt om ons team te versterken.

  • Vergaderlocatie
  • Traningen & Workshops
  • Yogalessen voor alle leeftijden 
  • Meditatie/Mindfulness 

Kijk voor dagen en tijden op onze website!

Biografie / Over Boerderij Landzicht

Boerderij Landzicht is de ideale plek voor Lifestyle,Yoga & More. Initiatiefneemster Els Heilig is hiermee gestart, omdat zij graag een plek wilde waar iedereen zijn eigen praktijk/studio kan starten, en de kans te geven om lessen - workshops - trainingen te geven, op een professionele manier.omega replica watches 

De Boerderij organiseert ook leuke kinderpartijtjes, zo kun je bijvoorbeeld paardjes aaien, proeven uit de moestuin in combinatie met KidsYogales of een themafeestje. 

De ruimte waar de voormalige koeienstal was, is omgetoverd tot een prachtige plek. Als je binnenkomt ervaar je de rust en ruimte, waar jij samen met je werknemers, cursisten of cliënten de ideale tijd kunt doorbrengen. 

Je komt op onze website te staan van de Boerderij en op onze Facebook-pagina; hierdoor bereik je sneller jouw doelgroep. Je kunt met andere docenten op de Boerderij ideeën uit wisselen en ook gezamenlijke evenementen organiseren of workshops/trainingen geven. 

Els is zelf professioneel Aura-Chakrahealer en Reiki master. Zij geeft aura-, chakra en reikihealings – in combinatie of los van elkaar – in haar eigen behandelkamer op Landzicht.

Boerderij Landzicht: Lifestyle - Yoga & More
Boerderij Landzicht

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: