Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Financieel bewust geeft rust
Heemstede

Geld is een uitwisseling van energie. Vorm trekt geen vorm aan, energie trekt andere gelijkgestemde energie aan en moet stromen. Dat zijn universele wetten.

Veel van onze keuzes en gedrag worden beïnvloed door overtuigingen rondom geld. Geld heeft een grotere emotionele impact dan wij ons bewust zijn. Het is een instrument waarmee je kunt zorgen dat geven en ontvangen in balans zijn. Geld is een liefdevolle waardering voor elkaars diensten en producten. Laat het stromen, investeer, geef het weer door en het keert op een ander moment weer bij je terug.

Sta je open om de volgende stap te zetten en wil je sparren om je bedrijf te toetsen op verbeterpunten?

  • Is de basis van je bedrijf gezond?
  • Stroomt je levensenergie en wil je meer tot bloei komen?
  • Wil je meer balans en bewustzijn in je leven en werk?
  • Brengt je werk: vreugde, passie en levensenergie?
  • Bepaalt de hoeveelheid geld of jouw leven een feest is of zijn er juist zorgen rondom geld?
  • Mag jij (genoeg) geld vragen voor dat wat je met hart en ziel doet?
  • Klopt het nog steeds hoe en wat je doet binnen je bedrijf?
  • Hoe is de balans tussen geven en ontvangen?
  • Hoe haal je het beste uit jezelf?

Alles wat je voelt, denkt, zegt en doet is een uitwisseling van energie. Meer bewustzijn op je (energie)geldstroom geeft zelfvertrouwen, kracht, onafhankelijkheid en plezier.

Van harte welkom! ik nodig je uit voor een ontmoeting van hart tot hart en een boeiende ontdekkingstocht door je eigen bewustzijn.

Biografie / Over Merel van Boheemen

Na diverse financiële banen begon ik in 1995 mijn administratiekantoor Bureau La Bohême vanuit de wens om meer aandacht te kunnen geven aan "kleine" bedrijven. Naast het adviseren en begeleiden van bedrijven word ik blij van het coachen van mensen waarvoor ik een fundament heb kunnen leggen door de opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en door meerdere coaching opleidingen.

Ik houd ervan om mensen in contact te brengen met hun eigen wijsheid zodat de volgende stap zichtbaar wordt. Bewustwording is de basis voor verandering. Intuïtief werkte ik al jaren met het energieveld van de klant en zijn of haar bedrijf en heb me daarin de afgelopen 5 jaar verder kunnen ontwikkelen door de opleiding Extra Kommunikatieve Vaardigheden (EKV) van Margriet van Bentem.

Ik heb het ondernemersvak vanuit mijn jeugd meegekregen. Mijn opa en oma hadden een snackbar in Voorschoten en zijn een grote inspiratiebron voor mij geweest. Zij voerden het ondernemerschap met hart en ziel uit. Op die plek begon in mij al de onderneemster te groeien. De snackbar had de naam: ”Succes” en was een ontmoetingsplaats waar jong en oud zich thuis voelden. De warmte, de gezelligheid en aandacht was er voor iedereen. Alle producten werden in eigen keuken bereid, dat maakte deze zaak uniek en onvergetelijk. De zaak sloot in 1974 en heeft mij geleerd wat waarde werkelijk ten diepste betekent. Snackbar “Succes” is succesvol geworden en gebleven want wat echt van waarde is verdwijnt niet en leeft ook door in volgende generaties

Merel van Boheemen
Merel van Boheemen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: