Persoonlijke groei Kinderen-Ouders

Babymassage voor het welzijn van je baby.
Haarlem

Ik ben Sacha van den Bogaard en ik ben moeder van twee kinderen, pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en babymassage docent.

Graag deel ik mijn kennis en enthousiasme over babies met andere ouders en verzorgers. Dat kan vooral tijdens een cursus babymassage in de eerste maanden na dat je baby in de wereld is gekomen. Het is zo ontzettend leuk om je baby te masseren, omdat je kindje er van geniet.

Er is volledige aandacht in het hier en nu voor hem en door de aanraking leert hij zichzelf en jou (nog) beter kennen. Elke baby wil gekoesterd worden en is met name geboeid door interactie met de belangrijkste personen in zijn leven; zijn vaste verzorgers. Door de massage breng je heel bewust tijd met elkaar door, wat naar mijn idee erg belangrijk is in onze huidige samenleving. De tijd gaat al zo snel voorbij.

Babymassage is een ontspannend moment voor zowel kind als ouder/verzorger en dat werkt positief door in alles. Een cursus omvat 5 lessen van ongeveer 1,5 uur en kost 90 euro (18 euro per les). Olie, thee en een reader zijn hierbij inbegrepen. Meer informatie en aanmelden kan via de website.

Biografie / Over Sacha van den Bogaard

Mijn naam is Sacha van den Bogaard.

Ik werk sinds 2000 met veel plezier als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Op Kakelbont (dit is een vestiging van Kinderopvang Haarlem). In eerste instantie op de babygroep, maar sinds 2009 op de verticale groep. Hiervoor ben ik 2 jaar werkzaam geweest als kraamverzorgende.

In 2002 heb ik de opleiding docent Shantala babymassage (bij Holos) gevolgd, omdat ik graag wat meer handvaten wilde krijgen voor de juiste omgang met die o zo kwetsbare baby's. Vervolgens heb ik in 2007 de opleiding docent peutermassage gevolgd (ook bij Holos). In 2015 heb ik een opleiding tot docent peuteryoga gevolgd (bij Marjolein Tiemstra).

Ik geniet enorm van kinderen, ben zelf ook moeder van een jongen en een meisje. Graag geef ik mijn kennis en enthousiasme over de shantala massage door aan andere ouders/verzorgers!

Babymassage Haarlem
Sacha van den Bogaard

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: